אני לא מבין איפה בדיוק היה אפשר להצטלם עם דרים ומתי????jesters_tear82 כתב:שמעו אנשים זו הייתה הופעה של פעם בחיים,
הגעתי בסביבות 4 וחצי אחרי לילה של נדודי שינה (וחלומות על דרים)
ואפילו שחיכינו הרבה יותר ממה שציפינו בגלל הדרן שלא קיימו את הבטחתם, זה היה שווה כל רגע.
להכנס לבאקסטייג' ולראות את הלהקה - בהתחלה לא העזתי להישיר מבט אליהם מרוב ההלם![]()
ולהצטלם איתם! צילמתי קצת ויצא לא משהו וג'יימס עשה לי פרצופים מפחידים, תמונות יועלו בהמשך לפייסבוק..
והם חתמו לי על סקור ובשביל ענת לקחתי את סיקס דגריז שיחתמו, כל מה שיצא לי מהפה
זה thank u .. מיכל המלכה דיברה איתם ולחצה להם ידיים ואני שקשקתי מפחד![]()
בהופעה עצמה הייתי עם הבנות ב-vip כי פחדתי מהפוגואים שילכו שם ולפי התוצאות אני די שמחה על כך,
חלק נכבד מההופעה עבר על ענת מייטי ואנוכי במדרגות מנפנפות וצורחות את מילות השירים! הסטליסט הפתיע
אותי כי לא ציפיתי לשירים שאני כל כך אוהבת, חלום שהתגשם זה לראות את solitary shell ו-hollow years בלייב
והמדלי של אימג'ס עם acos גם השאיר אותי פעורת פהג'יימס ופטרוצ'י במיוחד עשו לי את היום, ופורטנוי
תקע גרפס וירק מה שהיה קצת מוזר אבל נו זה פורטנוי, אי אפשר שלא לאהוב את הבנאדם (גועל והכל)![]()
תודה תודה תודה לכל מי שעבד כדי לאפשר לזה לקרות, טל עם הטלפונים מחו"ל, עידן שראיתי איך הטריפו אותו
והוא המשיך ונתן הכל בשבילנו, ומתן שאישית הציל את חיי כשמצא את הכרטיס שנאבד לי בבאקסטייג'![]()
תגובות נוספות ממני יגיעו בהמשך כשאחזור לשפיות,
השעה קרוב ל-5 בבוקר ויש לימודים מחר (היום בעצם) בבוקר - אז לילה טוב לכולם!
![]()
לסיום נהניתי לפגוש אתכם חבר'ה! אין כמו אחדות הפורום/מועדון שלנו כדי ליצור תחושת שייכות אמיתית..
בקשר לזה שפיחדת מהפוגאוים ולכן הלכת על VIP אני בהחלט מבין אותך איפה שאני הייתי בצד שמאל ליד הבמה היה בסוף כמה פוגואים מטורפים שמי שהיה בפנים יכל לצאת עם איברים מרוסקים.. אבל בכללי לא היה כזה מפחיד ליד הבמה רוב הזמן לא היה דחיפות למעט רגעים מסוימים... אבל את הבנים מהתגובות הקודמות אני לא מבין מה אין לכם ביצים?? כולה כמה דחיפות ופוגואים קטנים נו באמת זה לא כזה נורא זה תרם לאווירה...
בנוגע לרשימת השירים גם אני מאד אהבתי אותם ואפרופו solitary shell ו-hollow years שכחת לציין את The Spirit Carries On שזה לדעתי השיר השקט הכי טוב של דרים ואני תמיד מתרגש ממנו מחדש.. ומזה התרגשתי כשהם ניגנו את זה!!!
טוב נחכה לתמונות שתעלי...

ו