חלום בהתגשמותו: חוויות ותמונות מההופעה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שקשור לדרים ת'יאטר בפרט ומוסיקת הפרוגרסיב מטאל בכלל.
סמל אישי של משתמש
dt-forever
דרימיסט מתחיל

Re: חלום בהתגשמותו: חוויות ותמונות מההופעה

שליחה על ידי dt-forever »

jesters_tear82 כתב:שמעו אנשים זו הייתה הופעה של פעם בחיים,
הגעתי בסביבות 4 וחצי אחרי לילה של נדודי שינה (וחלומות על דרים :P )
ואפילו שחיכינו הרבה יותר ממה שציפינו בגלל הדרן שלא קיימו את הבטחתם, זה היה שווה כל רגע.
להכנס לבאקסטייג' ולראות את הלהקה - בהתחלה לא העזתי להישיר מבט אליהם מרוב ההלם :shock:
ולהצטלם איתם! צילמתי קצת ויצא לא משהו וג'יימס עשה לי פרצופים מפחידים, תמונות יועלו בהמשך לפייסבוק..
והם חתמו לי על סקור ובשביל ענת לקחתי את סיקס דגריז שיחתמו, כל מה שיצא לי מהפה
זה thank u .. מיכל המלכה דיברה איתם ולחצה להם ידיים ואני שקשקתי מפחד :whistle:

בהופעה עצמה הייתי עם הבנות ב-vip כי פחדתי מהפוגואים שילכו שם ולפי התוצאות אני די שמחה על כך,
חלק נכבד מההופעה עבר על ענת מייטי ואנוכי במדרגות מנפנפות וצורחות את מילות השירים! הסטליסט הפתיע
אותי כי לא ציפיתי לשירים שאני כל כך אוהבת, חלום שהתגשם זה לראות את solitary shell ו-hollow years בלייב
והמדלי של אימג'ס עם acos גם השאיר אותי פעורת פה :wow: ג'יימס ופטרוצ'י במיוחד עשו לי את היום, ופורטנוי
תקע גרפס וירק מה שהיה קצת מוזר אבל נו זה פורטנוי, אי אפשר שלא לאהוב את הבנאדם (גועל והכל) :love:

תודה תודה תודה לכל מי שעבד כדי לאפשר לזה לקרות, טל עם הטלפונים מחו"ל, עידן שראיתי איך הטריפו אותו
והוא המשיך ונתן הכל בשבילנו, ומתן שאישית הציל את חיי כשמצא את הכרטיס שנאבד לי בבאקסטייג' :doh2:

תגובות נוספות ממני יגיעו בהמשך כשאחזור לשפיות,
השעה קרוב ל-5 בבוקר ויש לימודים מחר (היום בעצם) בבוקר - אז לילה טוב לכולם!
:metal:

לסיום נהניתי לפגוש אתכם חבר'ה! אין כמו אחדות הפורום/מועדון שלנו כדי ליצור תחושת שייכות אמיתית..
אני לא מבין איפה בדיוק היה אפשר להצטלם עם דרים ומתי????
בקשר לזה שפיחדת מהפוגאוים ולכן הלכת על VIP אני בהחלט מבין אותך איפה שאני הייתי בצד שמאל ליד הבמה היה בסוף כמה פוגואים מטורפים שמי שהיה בפנים יכל לצאת עם איברים מרוסקים.. אבל בכללי לא היה כזה מפחיד ליד הבמה רוב הזמן לא היה דחיפות למעט רגעים מסוימים... אבל את הבנים מהתגובות הקודמות אני לא מבין מה אין לכם ביצים?? כולה כמה דחיפות ופוגואים קטנים נו באמת זה לא כזה נורא זה תרם לאווירה...

בנוגע לרשימת השירים גם אני מאד אהבתי אותם ואפרופו solitary shell ו-hollow years שכחת לציין את The Spirit Carries On שזה לדעתי השיר השקט הכי טוב של דרים ואני תמיד מתרגש ממנו מחדש.. ומזה התרגשתי כשהם ניגנו את זה!!!

טוב נחכה לתמונות שתעלי... :party:
ו
קבוצת פייס פרוגרסבית:
http://www.facebook.com/group.php?gid=189730295474
Black Rose Immortal
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Black Rose Immortal »

dt-forever כתב:אני לא מבין איפה בדיוק היה אפשר להצטלם עם דרים ומתי????
בקשר לזה שפיחדת מהפוגאוים ולכן הלכת על VIP אני בהחלט מבין אותך איפה שאני הייתי בצד שמאל ליד הבמה היה בסוף כמה פוגואים מטורפים שמי שהיה בפנים יכל לצאת עם איברים מרוסקים.. אבל בכללי לא היה כזה מפחיד ליד הבמה רוב הזמן לא היה דחיפות למעט רגעים מסוימים... אבל את הבנים מהתגובות הקודמות אני לא מבין מה אין לכם ביצים?? כולה כמה דחיפות ופוגואים קטנים נו באמת זה לא כזה נורא זה תרם לאווירה...

בנוגע לרשימת השירים גם אני מאד אהבתי אותם ואפרופו solitary shell ו-hollow years שכחת לציין את The Spirit Carries On שזה לדעתי השיר השקט הכי טוב של דרים ואני תמיד מתרגש ממנו מחדש.. ומזה התרגשתי כשהם ניגנו את זה!!!

ו
אין פה שום קשר להאם יש לי ביצים. לא באתי לראות את דרים כדי לבדוק אם יש לי ביצים, באתי כדי לראות את דרים.
אם כבר ענייני ביצים, אז כן, אני מאמין שיכלתי לדחוף לקלל ולהרביץ ולצאת ה-גבר, אבל לא לרמתי, שהקופים יהנו להם.
פוגואים ודחיפות זה כיף ואחלה של דבר בהופעות מטאל שבאים להתפרק בהם, וגם אני לוקח חלק בהופעות כאלה, אבל לא בדרים.
באתי לדרים כדי לקבל מנה טובה של מוזיקה איכותית מהלהקה האהובה עלי, לא כדי לקבל תובנות חדשות-ישנות על העם הישראלי,שתי הדברים קרו.
אפילו בטורקיה, שנחשבת למדינה עם קהל נלהב ורועש לא היו פוגואים, אנחנו יכולים ללמוד קצת מהקהל שמה.
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious

תמונה
סמל אישי של משתמש
dt-forever
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי dt-forever »

Black Rose Immortal כתב:
dt-forever כתב:אני לא מבין איפה בדיוק היה אפשר להצטלם עם דרים ומתי????

ו
אין פה שום קשר להאם יש לי ביצים. לא באתי לראות את דרים כדי לבדוק אם יש לי ביצים, באתי כדי לראות את דרים.
אם כבר ענייני ביצים, אז כן, אני מאמין שיכלתי לדחוף לקלל ולהרביץ ולצאת ה-גבר, אבל לא לרמתי, שהקופים יהנו להם.
פוגואים ודחיפות זה כיף ואחלה של דבר בהופעות מטאל שבאים להתפרק בהם, וגם אני לוקח חלק בהופעות כאלה, אבל לא בדרים.
באתי לדרים כדי לקבל מנה טובה של מוזיקה איכותית מהלהקה האהובה עלי, לא כדי לקבל תובנות חדשות-ישנות על העם הישראלי,שתי הדברים קרו.
אפילו בטורקיה, שנחשבת למדינה עם קהל נלהב ורועש לא היו פוגואים, אנחנו יכולים ללמוד קצת מהקהל שמה.
תשמע מסכים איתך שכשבאים לדרים באים למוסיקה לא לטירוף ואני כמעט ולא השתתפתי בפוגואים ובטח שלא דחפתי אם כי פעם אחת יצאתי לשירותים והייתי צריך לחזור לחברים אז פשוט פילסתי את דרכי לאט לאט והצלחתי להגיע קרוב לבמה באמצע ההוםעה ולכן לא הבנתי מה כולם מתבכיינים על הדחיפות... שחוץ מבהתחלה בקושי היה אולי לא איפה שאני הייתי.. אגב בהתחלה כשהיה דחיפות וחום איימים וכולי הזעתי אמרתי לעצמי שפעם הבאה אני לוקח VIP אבל אחריי קצת זמן נגמרו הדחיפות ונהיה לילה עם יותר אוויר אז אני חושב שלבסוף היה שווה עמידה להיות קרוב לבמה ולקפוץ.. וגם בסוף כשהיה את הבה נגילה עשו שם ריקוד מעגלי נחמד כזה(לא פוגו) החבר'ה שלפניי עשו פוגו.. והצטרפתי לריקוד ונופפתי ברגליי למעלה(סוג של ריקוד) והיה ממש נחמד!!!
קבוצת פייס פרוגרסבית:
http://www.facebook.com/group.php?gid=189730295474
nestryn
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי nestryn »

הייתי חייבת להירשם לפורום הזה כי היה פשוט מעולהההההההההההההה
אחד הלילות המעולים בחיי!!!!!
NaDaV
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי NaDaV »

היה פשוט מדהים!
ההופעה הראשונה שלי של דרים.

בערך בחצי הראשון של ההופעה לא יכולתי לראות הרבה, וזה היה דיי מעצבן. (הייתי דיי מאחורה, מול המסך הימני, לפני ה- VIP)
הסאונד היה מעולה.
החל מ- TSCO ועד הסוף, האדרנלין אצלי נהיה הרבה יותר גדול, וההנאה הפכה גדולה הרבה יותר ממה שהייתה בשאר ההופעה (זה לא אומר שלא נהנתי בהופעה כולה)
היו כמה שירים בודדים שלא זיהיתי/לא הכרתי (את האלבום Awake לא שמעתי הרבה...)
כשפורטנוי דיבר בסוף, התרגשתי באופן מטריף - הוא מלך! ובכלל - כל אחד מהחמישייה היה ממש טוב, ומגיעות להם מחמאות, גם על הסטליסט.
Metropolis בכלל היה מטריף - ההבה נגילה היה אדיר! אחלה מחווה. האלתורים היו ממש מגניבים, וציפיתי לסולו מכל אחד מהרביעייה (ללא לאברי) בתורות, אבל עדיין, זה היה מדהים!
את הרגע פורטנוי שם את ידיו על מצחו, כמסתכל על הקהל, לכיוון המקום שבו אני הייתי (והיה נראה לי שזה היה בול מול הפנים שלי), לאחר ההופעה, אני לא שכחתי, לא שוכח ולא אשכח בחיים - הרגע הזה לא יוצא לי מהראש! (ואני אומר זאת באופן חיובי, כן? :D )

תודה רבה למועדון המעריצים ולדרים על ערב נפלא במיוחד! :)
נערך לאחרונה על ידי NaDaV ב ה' יוני 18, 2009 4:41 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
awake00
דרימיסט מתקדם

Re: חלום בהתגשמותו - חוויות ותמונות מההופעה

שליחה על ידי awake00 »

Lord Of The Strings כתב:העלתי תמונות לפייסבוק שלי...
http://www.facebook.com/album.php?aid=1 ... 003&ref=mf
תמונות סוף הדרך,סחטיין!
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

אני לא כל-כך מבין את התלונות על הסאונד (אני גם לא כל-כך מבין בסאונד :)), אבל ממקומות הישיבה (עמידה... חחח) שלי ושל בריל - השורה העליונה ביותר של מקומות ה-VIP - היה סאונד מ-ע-ו-ל-ה.

התלונות היחידות(!) שלי הן:
- הצלם הזה, לא מבין בשיט. ב-98% מהפיד של המסכים לא-היה רודס! וואט דה פאק!
- רודס בחלק מההופעה לא נשמע מספיק חזק. חבל.

All in all, אני פשוט מרוצה עד השמיים ו-beyond מההופעה הזו, וזה לא פלאסיבו אפקט. ההופעה הכי טובה מבין ארבעת ההופעות שהיה לי הכבוד להיות בהן (אמסטרדם x2, תורכיה, ישראל :D). הסטליסט היה טוב! הלהקה הייתה מעולה (אין ספק שהם בהחלט נהנו)! הסאונד היה טוב! הקהל שיתף פעולה גם כן טוב!

ואני ממש חייב לציין את לאברי (את ארבעת המופלאים לא צריך לציין - ברור מאליו), שאני חשבתי בכל שיר שהינה כאן הוא הולך ליפול ו-וואלה, וואו. :)
הדהים אותי בכל שיר. :yes:

וזהו.
הרבה בולד כאן...

בעניין "הדרן" והכניסה המוקדמת לחברי המועדון שלא נפגשו עם הלהקה - צר לי צר לי צר לי. באמת ניסינו. "הדרן" יצאו לא טוב מכל כיוון שאפשר לדמיין. כנראה שהיה חשוב להם יותר למכור אלכוהול במקום להקדיש 5 דקות למי שעשו להם את ההופעה הזו, ולפתור את כל העניין הזה. נעם, מריאנה, אני מבין את התסכול (אני שותף מלא לו) ואני מודה לכם על העזרה [הרבה!] שלכם במהלך היום, אבל כמו שאמרו אחרים - זה לאו דווקא קשור לשאר חברי המועדון ולא משנה כל המשקל הסגולי שזה היה מוסיף לנסיונות שלכם. זה לא עוזר כשעובדים מול אנשים אטומים. וזה לא הסתכם רק ב"הדרן" (למרות שזה קשור גם אליהם), האנשים של חברות האבטחה היו אטומים גם הם ברמות קשות, אבל על זה אני כבר אתן לבריל את הבמה לביצ'. :)
JonathanSystema
דרימיסט מתחיל
יצירת קשר:

שליחה על ידי JonathanSystema »

YtseJam כתב:אני לא כל-כך מבין את התלונות על הסאונד (אני גם לא כל-כך מבין בסאונד :)), אבל ממקומות הישיבה (עמידה... חחח) שלי ושל בריל - השורה העליונה ביותר של מקומות ה-VIP - היה סאונד מ-ע-ו-ל-ה.

התלונות היחידות(!) שלי הן:
- הצלם הזה, לא מבין בשיט. ב-98% מהפיד של המסכים לא-היה רודס! וואט דה פאק!
- רודס בחלק מההופעה לא נשמע מספיק חזק. חבל.
לא יודע מה אתה מגדיר מעולה אבל לא שמעו את רודס, לא שמעו סנר! כן התוף הזה שאמור להיות הכי חזק במיקס אז הוא לא היה. הסאונד של פטרוצ'י היה צורמני ומבולגן אבל אולי זה כי הוא ניגן עם בוקסות של מרשל שהדביקו עליהם סמל של מסה בוגי. ממיונג לא הבינו כמעט כלום והיה פשוט המהום נמוך לכל אורך ההופעה. הבייסדראם היה בן זונה וגם הטמטמים אבל הם כיסו על הכל. אה וגם לברי התאמץ להשמע מאחורי התופים. אולי זה בגלל שאין פה את המערכת שהם משתמשים בה (רמקולים ומיקסר) אבל מדרים ציפיתי למשהו הרבה יותר טוב. בלי להגזים שמעתי יותר טוב בהופעות של היהודים בבארבי. ושמעתי יותר טוב בהופעות של דרים בחו"ל, אפילו בפסטיבל כשהם עלו בלי באלאנס אז אני יודע למה לצפות מהם. סתם חבל שזרקו עלינו כי אנחנו בישראל ולא הביאו את הציוד שלהם.
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

קטונתי. אני אדם פשוט. אני שמעתי את הלהקה בהופעות חיות שטסתי אליהן, בקליפים, בהוצאות רשמיות, וואטאבר. יש לי מול מה להשוות.
האוזניים שלי אמרו לי בבירור - היה מעולה מבחינתי מלבד מה שהזכרתי. אולי מהמיקום שלך לא היה טוב. אני אדם מאושר. :)
סמל אישי של משתמש
yakim
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי yakim »

היה פשוט מדהיייייייייייייייייייםםםםםםם.
הדרן,באמת יצאו אפסים עם כל נושא המועדון וחבל מאוד שהם כאלה.
עידן,גם אני נשרפתי :) -אפילו אחד צחק עליי ואמר לי שהזקן שלי בצבע של האף :haha:
הבקסטייג' היה מהיר כ"כ,אבל לפחות זכיתי לתת לפטרוצ'י את הדיוידי עם כל הקטעים שהעליתי ליוטיוב ו(!) לבקש ממנו להשוות ידיים בצילום הקבוצתי-אין לו ידיים גדולות בכלל אז לעזאזל הוא עושה את TTT כ"כ טווב :wow: :wow:

ישר שזה הסתיים ,אני,גל,עידן פלויד,עוזרי ועוד,נדחפנו וננדחפנו,עד שהגענו לשורה השלישית,רק שהקהל הישראלי יותר בהמי,וכבר לא יכולתי להשאר-מרחץ זיעה,חום וחוסר חמצן ,אז הלכתי אחורה אחורה,לא נורא.

בשבילי ההי-לייט היה שהם עשו את "הבה נגילה" מהתחלה ועד הסוף. ,למישהו יש עדויות של העניין :) ?

ובאמת באמת שהיה מטורף ואנרגתי.

עידן או מתן, יצא לכם לדבר איתם אחרי ההופעה ???

תודה רבה למועדון שעמל קשות קשות בשביל כל המפגש וההופעה -תודה תודה תודה.
"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
סמל אישי של משתמש
Bootvi
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Bootvi »

הבה נגילה!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wwdkc4FtDlk[/youtube]
סמל אישי של משתמש
moonchild
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי moonchild »

טוב אז ככה, אני די ממעטת לכתוב פה - אבל חלק מהרשמים שלי אני חייבת להוסיף :metal:
אני הייתי באזור ה VIP , וזה אחרי מחשבה קצרה והכירות עם הקהל הישראלי, היו לי תקוות שהרוב יהיה קהל איכותי אבל ממה שאני קוראת פה - האנשים שהוריסים הופעות לכולם ודוחפים אכן הופיעו, ולכן ה VIP נקנה. המרחק קצת ביאס אותי, אבל אני כבר הייתי בכמה הופעות בסגנון ולא נהניתי כי כל הזמן דחפו אותי ולכן החלטתי שלהופעה הזאת אני עושה הכל כדי להנות ממנה כמו שצריך. (ד"א הבירה ב 22 ש"ח הייתה ממש חוצפה)

פטרוצ'י היה פשוט מדהים חצי מהזמן הלא האמנתי פשוט למה שהוא עשה על הגיטרה.

ג'יימס לאברי היה מדהים! הקול שלו ממש טוב, בדיוק לפני זה שמעתי את ההופעה שלהם בבודוקן ואין מה להשוות הוא היה ממש מצוין!

פורטנוי היה מצוין - אין דברים כאלה, את רודס באמת היה קצת קשה לשמוע ומיונג היה ממש טוב...

הסיכום לדעתי - הופעה מעולה, מבחינת ארגון של הדרן ארגון לוקה קצת בחסר, אם כבר שילמתי VIP כדי שאוכל לראות הייתי מצפה להיות יותר קרוב. מה שמשאיר רק את ההחלטה לנסוע לראות אותם באיזו מדינה אירופאית נחמדה שם לא ימחצו בחורה ליד הבמה :twisted:
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart...
My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone

Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

JonathanSystema כתב:היה אחלה של סט ליסט ואחלה אנרגיות אבל הסאונד בהחלט הרס לי. אחרי 2 הופעות של דרים עם סאונד מדהים באתי עם ציפיות ופשוט הייתה נפילה.
אולי פעם הבאה הם יבואו עם הציוד שלהם ויהיה לי יותר כיף.
כנראה שסאונד זה עניין "שמפריע" רק למוסיקאים ולפרפקציוניסטים. ממה ששמעתי, רוב האנשים חושבים שהיה סאונד מעולה. אי אפשר לשמוע אותו דבר מכל מקום שעומדים בו ולכן חלק מהאנשים בטח שמעו נגן זה חזק יותר ואחר חלש יותר. אם היה אחלה סטליסט ואנרגיות, ואני בטוח שהיו ביצועים נאמנים, זה מה שחשוב ולא התקטננות על הסאונד.
bents
דרימיסטית מתקדמת

שליחה על ידי bents »

אני אתחיל עם ה"רע" כדי לסיים בטוב :?
חבל ממש שלא שמעו כמעט את רודס, וגם ממש הציק לי הקטע עם האייפון, זה גובל במגוחך. זה רק מזכיר לי כמה קווין חסר, ואני אוהבת את רודס, אבל אין מה להשוות..
חוצמזה האנשים שם, היפופוטמים אחד אחד, איבדתי את הצורה שלי שם :? אני עם סימנים כחולים על חצי גוף. זה היה נורא. אחרי כמה חילוצי הצלה נועזים מצד שמוליק וגל החלטתי לפנות ת'שורה החמישית לטובת הנאה צרופה בצד.
זהו.

היה פשוט מעולה!!!!!!!!! :o עם כמה שציפיתי שיהיה טוב [לי אין מה להשוות לדברים אחרים, הופעה ראשונה] זה שבר כל חלום שהיה לי!!!
בכיתי מרוב אושר באמצע ההופעה..נשארתי בלי מילים פשוט, לא האמנתי כמה שזה אדיר.
הסאונד [ברובו] היה ממש טוב! והסטליסט עשה את זה בגדול :party: יש לי את הבה נגילה, רק צריך למצוא את זה בים הוידאו-אים והתמונות :oops: ועוד דבר, אני חייבת לציין לשבח את לאברי, לא האמנתי שזה יהיה כ"כ טוב, בתור לא מעריצה שלו בעליל. חוץ מפעם אחת שהוא זייף שפשוט איפשר היה לפספס, הוא עשה את זה ובגדול!!!!!!!!!!! יצא מלך :party:
האנרגיות בקהל, מדהים :shock: ומה שכן, עם כל הגועל של האנשים שדחפו ורצחו אנשים מתוך כוונה [כמו למשל:"יאללה, הן בנות אפשר לפתוח להן ת'צורה, יאללה תדחף, קדימה כולם עם מרפקים!,למי אכפת שהיא לא נושמת, שתחנק" וכאלה...], כשהיינו צריכות מים במצב נואש כבר [נועהX2 ואני] ביימתי התעלפות אגדית [שלא הייתה רחוקה מהמציאות, הייתי על סף איבוד הכרה] וקיבלנו 2 בקבוקי מים והרבה אוויר. אח"כ באו להחמיא לי :party: שווה.
נהניתי כל כך, והיה כל כך טוב. לא יאומן שזה נגמר :?

ודבר אחרון, המון תודה למועדון, באמת-מכל הלב :love:
סמל אישי של משתמש
Nabo
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Nabo »

למי יש את התמונה הקבוצתית של כולנו בדשא? :)
"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

זה רק מזכיר לי כמה קווין חסר, ואני אוהבת את רודס, אבל אין מה להשוות..
אכן אין מה להשוות, קווין מור לא מתקרב לקרסוליים של ג'ורדן רודס בשום אספקט. מזל שרודס בלהקה (ומור לא), אחרת הלהקה לא הייתה קיימת כיום ואף אחד מ-12,000 האנשים המכובדים שבאו לראות אותה אתמול, לא היו רואים אותה :idea:
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

Nabo כתב:למי יש את התמונה הקבוצתית של כולנו בדשא? :)
בפרופיל של תמרי בפייסבוק.
יועלה לגלריית המועדון היום אחר הצהריים. למי שיש תמונות ורוצה לשלוח לי בזיפ למייל - adar.idan@gmail.com (רק בבקשה, לא הגרסאות ששוקלות עשרות מגה... תקטינו קצת את התמונות :)).

בנץ, אם הסאונד של רודס היה עובר, אני מאמין שאנשים היו חושבים אחרת, אבל בגלל שהסאונד לא ממש עבר בכללי (אייפון או לא אייפון), זה לא היה ממש טוב...
סמל אישי של משתמש
Treetop
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Treetop »

אני רואה את ההופעה ככה.
בהתחלה היה פור פליי ( שהתחיל עם האבטחה - בחיאת, אשתי לא שולחת ככה ידיים בלי חימום קודם ).
אחר כך העניינים התחממו, הרבה דחיפות והרבה זיעה.
שינוי פוזיציות כל כמה שירים ( בעיקר אחורנית, כי אשתי ממש התעייפה ולא יכלה לנשום ) עד שגמרנו בחוץ אבל ממש מאושרים...

וכל מי שהתלונן על הסאונד, בסדר היו פאשלות אבל מי שמחפש איכות דיסק שישב בבית.
אני לא גזען, אני שונא את כולם בצורה שווה.
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

תמונות באיכות גבוהה בהמשך...
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר: