חלום בהתגשמותו: חוויות ותמונות מההופעה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שקשור לדרים ת'יאטר בפרט ומוסיקת הפרוגרסיב מטאל בכלל.
סמל אישי של משתמש
Dead
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

Re: חלום בהתגשמותו: חוויות ותמונות מההופעה

שליחה על ידי Dead »

טל רודס כתב:
ואגב שאלו אותי אתמול אין ספור פעמים מאיפה השגתי חולצה כ"כ מגניבה (של מועדון המעריצים) ואיפה אפשר לקנות אותה.
I hope you told them where to buy and register
:party:
בהחלט :yes:
תמונה
תמונה
תמונה
idoiu
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי idoiu »

אחרי ציפייה ממושכת סוף סוף זה הגיע.
אמנם לא עמדתי מקדימה אני כבר לא בגיל שיש לי רצון להידחף קדימה(כח יש לי לא לדאוג) אבל גם מ20 מטר מהבמה ראיתי מצוין וגם הסאונד היה בדיוק בבאלנס המתאים שמעו את הכל מכולם ולא רודס ולא לאברי נעלמו לי על הרקע של פטרוצ'י.
אני צרוד הצוואר שלי תפוס והשרירים כואבים ועדיין החיוך לא יורד מהפנים!
TTT הכי עשה לי את זה והתוספת של LTL(אפלו שרציתי שינגנו עד הסוף) פשוט סגרה את ההופעה בצורה הכי טובה שיכולה להיות.באמת לבקש סט ליסט יותר טוב זה כבר הגזמה!הלהקה נתנה את השואו המיטבי שלה ואנחנו נתנו את האנרגיות הכי חזקות שלנו.
בתקווה לתפוס אותם באירופה בפסטמבר או לפחות שיגיעו לפה שוב ומהר!! :metal: :metal: :metal:
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

Bootvi כתב:אני צריך עזרה.

אני רוצה להציג את הקליפ שלי של "הבה נגילה" בפורום של מייק פורטנוי, אבל היוזר שלי לא עובד שם (כבר הרבה זמן זה ככה, השרת אימייל שלו לא עובד או משהו).

ראיתי שמישהו שם פתח נושא, הנה הלינק: http://www.mikeportnoy.com/forum/m2340982.aspx
יש מצב שמישהו יציג את הקליפ שלי שם ב-EMBED?

אני חושב שהעולם צריך לראות את זה :)

תודה
זה הייתי אני! :D
תמונה
Shahar
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי Shahar »

שלום לכם - שמי שחר ואני חדש כאן בפורום :)
לדרים ת'יאטר נחשפתי לפני כשנה כשקיבלתי ליום ההולדת את האלבום Images & Words. מאז התחלתי לגלות עניין בלהקה. ואמנם, כאשר נודע לי על ההופעה ההיסטורית המתוכננת - רכשתי כרטיס. הגיע יום ההופעה, והגעתי לגני התערוכה יחד עם שני חברים. לאחר המתנה ממושכת בתורים השונים, בדיקות בטחוניות מעיקות והשלכת מספר בקבוקי פלסטיק לפח (מעשה שמאוד צרם לי בתור חובב סביבה) - נכנסתי למתחם ההופעה. ציפיתי שהמחירים של המוצרים שיימכרו, בייחוד השתייה, יהיו מוגזמים וחסרי פרופורציה - באמת חבל ש"הדרן" ראו בזה את הדרך האולטימטיבית להכניס עוד כסף לקופה. הלכתי לעבר הגוש שהתפתח ליד הבמה, מצידה הימני. הצפיפות והעמידה היו עוד בגדר נסבלות, אבל תופעות "הישראלי המכוער" היו מגעילות - הידחפויות, עישון, ריבים וכד'. למרות אלה, הצלחתי פחות או יותר להתקבע במקום. מופע החימום של "אפרת" היה די טוב, למעט הזמרת עם ההתרוצצויות חסרות הפשר שלה על הבמה. ההופעה עצמה של דרים הייתה מדהימה ומחשמלת - סטליסט מצויין, סאונד מדהים, השירה של לברי, הטכניקה של הרביעייה (פטרוצ'י, פורטנוי, רודס ומיונג), השטויות של פורטנוי עם המקלות וכמובן- הבאטל בין פטרוצ'י לרודס וביצוע האדיר של "הבה נגילה". לסיכום, על אף המגרעות - הייתה בהחלט חוויה אדירה. אני רוצה להודות מקרב לב לחברי מועדון המעריצים והנהלתו על המאמצים הרבים שהשקיעו בהבאתה של הלהקה האגדית לארץ. אשקול להצטרף בהזדמנות למועדון, ועד אז - אשמח להגיב כאן בפורום.

המשך יום מעולה! :)
נערך לאחרונה על ידי Shahar ב ה' דצמבר 24, 2009 8:31 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
nirsul
דרימיסט מתחיל
יצירת קשר:

שליחה על ידי nirsul »

Technetium כתב:
nirsul כתב:

ד"א - האם מישהו יכול לרשום את הסטליסט של אמש ?

תודה
ניר
חפש את התגובה שלי באשכול סטליסטים... יש שם תמונה של דף הסטליסט של חברי הלהקה
תודה !
ניר
HEART
דרימיסטית מתקדמת

שליחה על ידי HEART »

ואוו ואוו ועוד פעם וואוו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הלהקה פשוט בשיא לא נורמאלי, אין דברים כאלה, כל פעם אני נפעמת מהרמה המטורפת שלהם בכלל, ועל הבמה.

קודם כל, הבן אדם הראשון שהפתיע אותי היה רודס, הוא היה אדיר!!!!! נתן שואוו מטורף!!!
מיונג היה עם אנרגיות נפלאות, הוא פשוט יצירת אומנות בפני עצמה, אין ספק.
פורטנוי עשה גרפס וחשב שלא שמעו כי הוא נבלע עם הסיומת של לבארי..... וגם ירק כהרגלו אבל הפעם לא לקהל... חחח
פטרוצ'י כרגיל שיגע את החושים.
וגיימס היה פשוט מדהים!!! אני כל כך כועסת על הכתבה בוואלה שטענה שהוא לא מקצועי - מה לא מקצועי? הוא הכי מקצועי שיש, הכותב כתב שם שהוא נעלם מהבמה בקטעים נטולי השירה - ולדעתי זה ממש מקצועי, כי בקטעים האלה רוצים להתרכז במוזיקה, ואין צורך שהוא סתם יהייה על הבמה, וגם חשוב שהוא יתרענן.
אוף הכתבים המעצבנים האלה, גיימס היה מעולה, הקול שלו היה נהדר והגיע לגבהים מטורפים (הרבה יותר מבתורכיה, הוא ממש עולה עם השנים).

ובכלל זאת הייתה הופעה מטורפת, כל החושים שלי והרגשות שלי פעמו בטירוף, הרגשתי שאני רוצה לחבק את הלהקה מרוב אושר!!!!!

ברבורותי, כרגיל, בזכותכן נהנתי כפול ויותר, יכלתי להתפרע כרצוני ולא היה לי אכפת מאף אחד!!!!!!!!!! חולה עלייכן!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dancing on the path and singing, now you got away,you can reach the goals that you have set from now on, every day. there is no way you would go back now,oh no, those days are past. life is waiting for the one who loves to live, and is not a secret...
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

Shahar כתב:שלום לכם - שמי שחר ואני חדש כאן בפורום :)
לדרים ת'יאטר נחשפתי לפני כשנה כשקיבלתי ליום ההולדת את האלבום Images & Words. מאז התחלתי לגלות עניין בלהקה. ואמנם, כאשר נודע לי על ההופעה ההיסטורית המתוכננת - רכשתי כרטיס. הגיע יום ההופעה, והגעתי לגני התערוכה יחד עם שני חברים. לאחר המתנה ממושכת בתורים השונים, בדיקות בטחוניות מעיקות והשלכת מספר בקבוקי פלסטיק לפח (מעשה שמאוד צרם לי בתור חובב סביבה) - נכנסתי למתחם ההופעה. ציפיתי שהמחירים של המוצרים שיימכרו, בייחוד השתייה, יהיו מוגזמים וחסרי פרופורציה - באמת חבל ש"הדרן" ראו בזה את הדרך האולטימטיבית להכניס עוד כסף לקופה. הלכתי לעבר הגוש שהתפתח ליד הבמה, מצידה הימני. הצפיפות והעמידה היו עוד בגדר נסבלות, אבל תופעות "הישראלי המכוער" היו מגעילות - הידחפויות, עישון, ריבים וכד'. למרות אלה, הצלחתי פחות או יותר להתקבע במקום. מופע החימום של "אפרת" היה טוב מאוד לדעתי, למעט הזמרת עם ההתרוצצויות חסרות הפשר שלה על הבמה. ההופעה עצמה של דרים הייתה מדהימה ומחשמלת - סטליסט מצויין, סאונד מדהים, השירה של לברי, הטכניקה של הרביעייה (פטרוצ'י, פורטנוי, רודס ומיונג), השטויות של פורטנוי עם המקלות וכמוב - הבאטל בין פטרוצ'י לרודס וביצוע האדיר של "הבה נגילה". לסיכום, על אף המגרעות - הייתה בהחלט חוויה אדירה. אני רוצה להודות מקרב לב לחברי מועדון המעריצים והנהלתו על המאמצים הרבים שהשקיעו בהבאתה של הלהקה האגדית לארץ. אשקול להצטרף בהזדמנות למועדון, ועד אז - אשמח להגיב כאן בפורום.

המשך יום מעולה! :)
הזכרת לי את העישון...
זה היה הדבר הכי מגעיל שקרה לי כבר הרבה זמן!!!!
אנשים עומדים לידי ומעשנים באמצע ההופעה ושאני שר וצועק אני פתאום מרגיש כמויות לא נגמרות של עשן נכנס לי לריאות!! :irked:
כ"כ התעצבנתי! אני שונא סיגריות!!
תמונה
applebite
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי applebite »

horesh100 כתב:בעצם עד עכשיו אני עוד מקווה שהם יחזרו פתאום ויעשו את TGP וFatal Tragedy...
המחשבות שלי בדיוק, ממש רציתי שיהיה לפחות אחד משני אלה (או שניהם) כי אלה שני השירים הראשונים ששמעתי שלהם (והתאהבתי) והתבאסתי שלא, אבל אני לא באמת מתלוננת על ההופעה היא הייתה אדירה.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

סה"כ הייתה הופעה מצויינת וחוויה גדולה.

נקודה טובה היה הקהל, אחד הטובים שראיתי. היה מעורב, התלהב, שר כמעט כל ההופעה.
נקודה רעה היה הסאונד, שהשאיר הרבה מקום לשיפור (ואני לא נגן ולא פרפקציוניסט). את פטרוצ'י בקושי שמעו שלושת רבעי ההופעה, את רודס לא שמעו חצי הופעה. התופים והבס השתלטו לפעמים אפילו על לאברי.
לאברי לא היה צריך להוכיח כלום, כבר שנתיים הוא בשיאו.
השיא מבחינתי היה TOT, Erotomania, TSCO, Solitary Shell, והסוף כמובן.
אני שמח ביותר שקניתי את הVIP, המקום היה מעולה, בלי להצטופף, בלי מכות ושאר שטויות. ותמיד כיף לראות ערסים מתלהבים מדרים באזור הVIP (כמה ניגודים במשפט אחד)

סה"כ לא משנה כמה פעמים רואים את דרים, תמיד יש טעם של עוד :)
אני שמח בשביל כל האנשים שראו אותם בפעם הראשונה, עכשיו הם יודעים למה לצפות. במיוחד שהסאונד יכול רק להשתפר בפעם הבאה.

טל, פעם הבאה שאתה מדבר עם רודס, תגיד לו שלא שומעים את הנינטנדו בAROP בהופעות, זה לא הפעם הראשונה בתור הזה, וחבל כי זה הקטע הכי טוב בשיר.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

טל, פעם הבאה שאתה מדבר עם רודס, תגיד לו שלא שומעים את הנינטנדו בAROP בהופעות, זה לא הפעם הראשונה בתור הזה, וחבל כי זה הקטע הכי טוב בשיר.
Will tell him, and I agree with you that it's the best part in the song.
סמל אישי של משתמש
erezcarmel
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי erezcarmel »

אני לא יודע מה איתכם, אבל לי הקטע ה"צמוד" הזה באמצע ההופעה נראה קצת מוזר..

תמונה

:D
תמונה
spitfall
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי spitfall »

איזה אנשים קטנונים, הישראלי המכוער בלע בלע בלע דוחף, תלכו להופעה בשוודיה יבוא אליכם איזה וקינגי שיכור ענקי שבמכה אחת מעלף אתכם.
הקהל היה מצוין שיתף פעולה שר את כל השירים ולא קהל יבש כמו שיש ביפן (Live in bodukan) :\.

הלהקה, הסאונד, הקהקל הכל היה מצוין חוץ מהלחות המטורפת של תל אביב שזה אין מה לעשות קיצר היה ערב אדיר :D
סמל אישי של משתמש
erezcarmel
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי erezcarmel »

דרך אגב, אני חושב שפטרוצ'י לא ניגן על אף JP7 במהלך ההופעה, נכון?
הכל היה עם 6 מיתרים. אני זוכר את ה-JP6 הירוקה, שחורה, ו-BFR עם ה-Burst.
פיספסתי משהו?
תמונה
oMeRs
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי oMeRs »

אני חדש פה בפורום, ושומע דרים כבר כמה שנים טובות (בסביבות ה-4) ואני כ"כ נהניתי אתמול.. הייתה הופעה פשוט אדירהההה!!!!!!!! אין לי מילים בשביל לתאר את ההנאה שלי מאתמול בערב.. אין לי תמונות, אבל זה באמת מבחינתי היה חלום שהתגשם.. כ"כ חיכיתי שהם יבואו כבר לארץ!!

שאלה שנייה, איך נפגשתם עם הלהקה לפני ההופעה?! גם אני רוצהההההההההההההה!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
סמל אישי של משתמש
RAMI765
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי RAMI765 »

וואיי היה מצויין

אני כזה סטלן עד שיצאנו מהבית היה משהו כמו 20:00+-
ולמרות שהנסיעה מהבית שלי לא צריכה להיות יותר מ20 דקות נתקענו בכביש שסגרו לשיפוצים
שגרם לפקקים וככה הגענו לחניון ב21:00
דרים האלו כאלה מדוייקים שזה לא יאמן, בכל הופעת רוק תמיד הלהקה מאחרת באיזה 15 דקות
אבל דרים חייבים לעלות בדיוק לפי השעון
מהחניון שמענו את itpoe רצנו עם בירה ביד בריצה מטורפת , נראה לי שאנחנו האחרונים שנכנסו להופעה והיינו בפנים כשהתחיל btl , אישתי מאוד נמוכה ולא הצליחה לראות כלום ככה שעד סיום arop כבר היינו דיי באמצע שם מצאנו מיקום נחמד שאיכשהו גם ראינו את ההופעה.

לאברי היה מצוין , הסאונד היה מצויין - לא מבין על מה אנשים מתלוננים
אפילו הדחיפות היו מצויינות (ככה זה בהופעות מטאל בישראל) :shrug:

אני ואישתי ממש נהנינו בהופעה שחיכינו לה כבר המון זמן
הדבר הכי מבאס זה שזה נגמר כל כך מהר, עוד לא הספקנו להתמקם וככה חלפו להם שעתיים.

see ya next summer. בע"ש :metal:
סמל אישי של משתמש
Bootvi
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Bootvi »

ilai fields #7 כתב:
Bootvi כתב:אני צריך עזרה.

אני רוצה להציג את הקליפ שלי של "הבה נגילה" בפורום של מייק פורטנוי, אבל היוזר שלי לא עובד שם (כבר הרבה זמן זה ככה, השרת אימייל שלו לא עובד או משהו).

ראיתי שמישהו שם פתח נושא, הנה הלינק: http://www.mikeportnoy.com/forum/m2340982.aspx
יש מצב שמישהו יציג את הקליפ שלי שם ב-EMBED?

אני חושב שהעולם צריך לראות את זה :)

תודה
זה הייתי אני! :D
אז עשה טובה, תן להם שם את הלינק:
http://www.youtube.com/watch?v=wwdkc4FtDlk
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

erezcarmel כתב:דרך אגב, אני חושב שפטרוצ'י לא ניגן על אף JP7 במהלך ההופעה, נכון?
הכל היה עם 6 מיתרים. אני זוכר את ה-JP6 הירוקה, שחורה, ו-BFR עם ה-Burst.
פיספסתי משהו?
אכן לא היה 7, נראה שהוא יצא לסיבוב הקצר הזה עם מספר מצומצם של גיטרות... הן כולן BFR, גם הירוקה, גם הברסט השחורה שמכוונת לD וגם הברסט הסגולה, באריטון, שמכוונת לC.

עריכה: מסתבר שהוא הביא המון גיטרות, אלב השתמש רק ב3...חבל. תמונה מאתמול:

תמונה
נערך לאחרונה על ידי Plaschkes ב ד' יוני 17, 2009 12:20 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

תמונות וקליפים של הגיטרות שלי.

תמונה
Ne_Plus_Ultra
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Ne_Plus_Ultra »

ההופעה היתה מעולה! בהתחלה התקדמנו עם כמה חבר'ה אבל בשלב מסויים אני ועילי לא יכלנו לסבול יותר את הצפיפות ועברנו לאזור מרווח יותר מאחורה משמאל. בסופו של דבר ראינו לא רע. העניינים הקטנים שהפריעו לי היו העישון, זה שלא שמעו מספיק את רודס, ושהם חתכו חלקים מ-Voices ומ-TTT. באזור שאנחנו היינו בו, רק אני ועילי ידענו את כל המילים... האנשים מסביב היו קצת מעפנים ונכנסו ממש לאווירה רק ב-TTT, PMU, TSCO ובחלקים מהמדלי, אבל אנחנו לא נתנו לזה להפריע לנו! 8-) סה"כ היה ממש ממש מגניב, דפקו הופעה כמו שצריך, סולואים של פטרוצ'י לפנים :yes: אחחח, והמיני-סולו בס במטרופוליס. אני מת על הקטע הזה :D

היה אדיר, וממש נהניתי גם לפגוש את כולם :)

אה, וכמובן, זה מקום טוב להודות לעוסקים במלאכה - המנהלים של המועדון - טל, עידן, בריל. תודה רבה על המאמצים הרבים שלכם (ועל הבקסטייג' :) ).
סמל אישי של משתמש
Bootvi
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Bootvi »

עוד קליפ, מצטער על האיכות סאונד, הם הפציצו פה

פטרוצ'י בסולו של As I am
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AYeqpMc1O_g[/youtube]
סמל אישי של משתמש
ויקי לוי
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי ויקי לוי »

erezcarmel כתב:אני לא יודע מה איתכם, אבל לי הקטע ה"צמוד" הזה באמצע ההופעה נראה קצת מוזר..

תמונה

:D
חמודים אין פשוט מעולים.. :love:
הלחות היתה בילתי נסבלת גיימס בא עם פן חזר עם תלתלים ... :haha: :haha: יחיחיח כמוני

היה חם, בחיים שלי לא היה לי ככה חם
והלחות, תחרות החולצה הרטובה כל הקהל לקח בזה חלק וכולם ניצחו
כולם מזיעים ונדבקים אחד לשני... איכססססס :yuck:
והכי מגעיל :cry: זה הבנים שמחליטים שהם מורידים חולצה כי חם להם....
ואז נדבקים לך לגוף איכקס והשערות על החזה..
עוברת בי צמרמורת :yuck: :yuck: :yuck:
שלח תגובה