בהחלטטל רודס כתב:I hope you told them where to buy and registerואגב שאלו אותי אתמול אין ספור פעמים מאיפה השגתי חולצה כ"כ מגניבה (של מועדון המעריצים) ואיפה אפשר לקנות אותה.

בהחלטטל רודס כתב:I hope you told them where to buy and registerואגב שאלו אותי אתמול אין ספור פעמים מאיפה השגתי חולצה כ"כ מגניבה (של מועדון המעריצים) ואיפה אפשר לקנות אותה.
זה הייתי אני!Bootvi כתב:אני צריך עזרה.
אני רוצה להציג את הקליפ שלי של "הבה נגילה" בפורום של מייק פורטנוי, אבל היוזר שלי לא עובד שם (כבר הרבה זמן זה ככה, השרת אימייל שלו לא עובד או משהו).
ראיתי שמישהו שם פתח נושא, הנה הלינק: http://www.mikeportnoy.com/forum/m2340982.aspx
יש מצב שמישהו יציג את הקליפ שלי שם ב-EMBED?
אני חושב שהעולם צריך לראות את זה
תודה
תודה !Technetium כתב:חפש את התגובה שלי באשכול סטליסטים... יש שם תמונה של דף הסטליסט של חברי הלהקהnirsul כתב:
ד"א - האם מישהו יכול לרשום את הסטליסט של אמש ?
תודה
ניר
הזכרת לי את העישון...Shahar כתב:שלום לכם - שמי שחר ואני חדש כאן בפורום
לדרים ת'יאטר נחשפתי לפני כשנה כשקיבלתי ליום ההולדת את האלבום Images & Words. מאז התחלתי לגלות עניין בלהקה. ואמנם, כאשר נודע לי על ההופעה ההיסטורית המתוכננת - רכשתי כרטיס. הגיע יום ההופעה, והגעתי לגני התערוכה יחד עם שני חברים. לאחר המתנה ממושכת בתורים השונים, בדיקות בטחוניות מעיקות והשלכת מספר בקבוקי פלסטיק לפח (מעשה שמאוד צרם לי בתור חובב סביבה) - נכנסתי למתחם ההופעה. ציפיתי שהמחירים של המוצרים שיימכרו, בייחוד השתייה, יהיו מוגזמים וחסרי פרופורציה - באמת חבל ש"הדרן" ראו בזה את הדרך האולטימטיבית להכניס עוד כסף לקופה. הלכתי לעבר הגוש שהתפתח ליד הבמה, מצידה הימני. הצפיפות והעמידה היו עוד בגדר נסבלות, אבל תופעות "הישראלי המכוער" היו מגעילות - הידחפויות, עישון, ריבים וכד'. למרות אלה, הצלחתי פחות או יותר להתקבע במקום. מופע החימום של "אפרת" היה טוב מאוד לדעתי, למעט הזמרת עם ההתרוצצויות חסרות הפשר שלה על הבמה. ההופעה עצמה של דרים הייתה מדהימה ומחשמלת - סטליסט מצויין, סאונד מדהים, השירה של לברי, הטכניקה של הרביעייה (פטרוצ'י, פורטנוי, רודס ומיונג), השטויות של פורטנוי עם המקלות וכמוב - הבאטל בין פטרוצ'י לרודס וביצוע האדיר של "הבה נגילה". לסיכום, על אף המגרעות - הייתה בהחלט חוויה אדירה. אני רוצה להודות מקרב לב לחברי מועדון המעריצים והנהלתו על המאמצים הרבים שהשקיעו בהבאתה של הלהקה האגדית לארץ. אשקול להצטרף בהזדמנות למועדון, ועד אז - אשמח להגיב כאן בפורום.
המשך יום מעולה!
המחשבות שלי בדיוק, ממש רציתי שיהיה לפחות אחד משני אלה (או שניהם) כי אלה שני השירים הראשונים ששמעתי שלהם (והתאהבתי) והתבאסתי שלא, אבל אני לא באמת מתלוננת על ההופעה היא הייתה אדירה.horesh100 כתב:בעצם עד עכשיו אני עוד מקווה שהם יחזרו פתאום ויעשו את TGP וFatal Tragedy...
Will tell him, and I agree with you that it's the best part in the song.טל, פעם הבאה שאתה מדבר עם רודס, תגיד לו שלא שומעים את הנינטנדו בAROP בהופעות, זה לא הפעם הראשונה בתור הזה, וחבל כי זה הקטע הכי טוב בשיר.
אז עשה טובה, תן להם שם את הלינק:ilai fields #7 כתב:זה הייתי אני!Bootvi כתב:אני צריך עזרה.
אני רוצה להציג את הקליפ שלי של "הבה נגילה" בפורום של מייק פורטנוי, אבל היוזר שלי לא עובד שם (כבר הרבה זמן זה ככה, השרת אימייל שלו לא עובד או משהו).
ראיתי שמישהו שם פתח נושא, הנה הלינק: http://www.mikeportnoy.com/forum/m2340982.aspx
יש מצב שמישהו יציג את הקליפ שלי שם ב-EMBED?
אני חושב שהעולם צריך לראות את זה
תודה
אכן לא היה 7, נראה שהוא יצא לסיבוב הקצר הזה עם מספר מצומצם של גיטרות... הן כולן BFR, גם הירוקה, גם הברסט השחורה שמכוונת לD וגם הברסט הסגולה, באריטון, שמכוונת לC.erezcarmel כתב:דרך אגב, אני חושב שפטרוצ'י לא ניגן על אף JP7 במהלך ההופעה, נכון?
הכל היה עם 6 מיתרים. אני זוכר את ה-JP6 הירוקה, שחורה, ו-BFR עם ה-Burst.
פיספסתי משהו?
חמודים אין פשוט מעולים..erezcarmel כתב:אני לא יודע מה איתכם, אבל לי הקטע ה"צמוד" הזה באמצע ההופעה נראה קצת מוזר..