אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי MrReD »

סיטוציה לא פחות טובה בשבילי :D
העיקר שיהיה רק ערוץ אחד!
תמונה
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

טל רודס כתב:
MrReD כתב:עכשיו שרק יעשו איחוד בין ערוץ הספורט לבין צ'רלטון ואז גם הליגה האנגלית וגם הספרדית יהיו באותה החבילה. אמנם יווצר סוג של מונפול, אבל אי אפשר לשלם גם לערוץ הספורט וגם לצ'רלטון.
זה לא יקרה, בעוד צ'רלטון מרוויח ויש לו כסף, ערוץ הספורט בהתרסקות כלכלית (שלא נדבר על התרסקות מבחינת תכנים). מה שיכול לקרות הוא שצ'רלטון ישיגו את זכויות השידור לליגה הספרדית ואז גם היא תשודר אצלהם. לערוץ הספורט כיום אין שום זכות קיום.
טל דווקא ממך הייתי מצפה להבין מדוע ערוץ הספורט הוא נכס בטלוויזיה הישראלית. אומנם הוא בירידה בשנים האחרונות, אבל לצ'רלטון אין אפילו אולפן!!! שדרים חובבנים, פרשנים הזויים, ומעבר לכך - אין שום תוכן. יום שידור של ספורט 1/2 בקיף זה 24 שעות שידורים חוזרים של... סתם!
ערוץ הספורט אומנם איבד הרבה מהאנשים שעשו אותו, אבל עדיין (למרות הכל) ליגת האלופות זה האולפן הכי איכותי בטלוויזיה, לא בספורט, בטלוויזיה.
להוריד את ערוצי הספורט ולהשאיר את ערוצי צ'רלטון זה פשוט גזר דין מוות על שידורי הספורט בארץ. לצערנו, אין לנו כמוך את סקיי ודומיהם. בתגובות שלך על ערוץ הספורט אני מרגיש (יכול להיות שאני טועה) שיש לך מטען לא ברור על הערוץ הזה. אבל תנסה להיזכר בשנים שלך בארץ, לא היה תענוג לראות ארסנל עם אבי מלר? :)
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

טל דווקא ממך הייתי מצפה להבין מדוע ערוץ הספורט הוא נכס בטלוויזיה הישראלית. אומנם הוא בירידה בשנים האחרונות, אבל לצ'רלטון אין אפילו אולפן!!! שדרים חובבנים, פרשנים הזויים, ומעבר לכך - אין שום תוכן. יום שידור של ספורט 1/2 בקיף זה 24 שעות שידורים חוזרים של... סתם!
ערוץ הספורט אומנם איבד הרבה מהאנשים שעשו אותו, אבל עדיין (למרות הכל) ליגת האלופות זה האולפן הכי איכותי בטלוויזיה, לא בספורט, בטלוויזיה.
להוריד את ערוצי הספורט ולהשאיר את ערוצי צ'רלטון זה פשוט גזר דין מוות על שידורי הספורט בארץ. לצערנו, אין לנו כמוך את סקיי ודומיהם. בתגובות שלך על ערוץ הספורט אני מרגיש (יכול להיות שאני טועה) שיש לך מטען לא ברור על הערוץ הזה. אבל תנסה להיזכר בשנים שלך בארץ, לא היה תענוג לראות ארסנל עם אבי מלר?
ערוץ הספורט כבר מזמן לא נכס אלא נטל. ההתנהלות הקלוקלת הביאה לכך שהרבה אנשים איכותיים עזבו את הארץ, פרט לתוכן שהם איבדו, ובמקום לשמור על האיכות הרמה שם ירדה להתעסקות בקקה ופלוצים (ממש עושים תחרות עם ONE איזה אתר ספורט הוא צהוב וגרוע יותר). אולפן ליגת האלופות שהיה אחד הדברים האיכותיים הפך פשוט לבדיחה עצובה, שום דיבורים על כדורגל וניתוחים מקצועיים, אלא קטעים שיעל בן דב (מה הקשר שלה לכדורגל בכלל?!) מביאה מיוטיוב, איציק זוהר שלא תורם שום דבר ורק עושה שכונה באולפן, ומסכן מלר, היחיד שבאמת איכפת לו מהמצב אבל הוא במיעוט (ואני יודע זאת אישית כי אני מכיר אותו) ואף אחד לא נותן לו להתבטא. פעם הייתי מחכה לאולפן ליגת האלופות, בשנים האחרונות פשוט דילגתי עליו כי הוא נהיה תת-רמה כאשר אפילו מודי בר-און כבר עייף ולא כותב מונולוגים איכותיים כמו פעם. על שגיא כהן שהפך את הכדורגל לתיאוריה של אנרגיית גרעינית עם כל הפרשנות בדיעבד שלו, נמאס לי לדבר, וגם על נדב החרגול שצורח כל שבת ב-12 בלילה כל פעם שמסי נוגע בכדור ומעיר לנו את כל השכונה. לא שכחתי לציין את הבזיון שהם עשו עם כל הערוצים המיותרים שלהם ואת כל זליגת התכנים שהמועצה לשידורי כבלים ולווין לא עצרה.

צ'רלטון אמנם מגישים אולפן ושידור חובבני מאד של אנשים שאין להם מושג בשידור ובכדורגל, אבל הם לפחות משדרים תכנים איכותיים. מה נשאר לערוץ הספורט? בקושי ליגת האלופות (שגם את חלקה הם חייבים לתת לצ'רלטון בגלל פשרה משפטית) וליגה ספרדית שגם מתישהו תעבור לצ'רלטון. ברור שהיה תענוג לראות ליגה אנגלית עם אבי מלר כי הוא באמת חי את הליגה הזאת ובאמת מבין בה ונותן פרשנות אותנטית כאחד שגר באנגליה והיה עשר שנים עיתונאי.

אגב לא רק סקיי מקצועיים אלא כל ערוץ ספורט שתראה באנגליה כולל ערוצים שהם רגילים ולא רק מתמחים בספורט כמו ITV או SETANTA ז"ל. עושים לך אולפן לפני ליגת האלופות, מביאים שחקני עבר, מנתחים מהלכים עם המסך ומסבירים דברים טקטים, ולא מתעסקים בקקה כמו באולפן ליגת האלופות ובבדיחות קרש של מודי על פחית בירה של הייניקן והופעה של יזהר אשדות בפעם המאתיים. ערוץ הספורט כמו הרבה דברים במדינה, הידרדר לתהום ולא נראה שיש מוצא.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?f ... 68&lang=HE

אז כנראה שרוב הכסף מרונאלדו הולך לכיסוי החובות העצומים של המועדון.
לא מופתע בכלל, מנצ'סטר לא הביאה שחקן מהטופ-20-30 העולמי מאז...
קאנטונה? אנדי קול? דוויט יורק?
תמונה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

אם רוני לא יצליח להתעלות ולהנהיג את הקבוצה בעונה הקרובה, אז לדעתי מנצ'סטר הולך לגמור במקום ה2-5
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

קודם כל אני משוכנע שמנצ'סטר יונייטד תסיים ברביעייה הראשונה ועוד יותר מכך משוכנע שהיא תסיים ככל הנראה במקום השני. אמנם רונאלדו עזב, אבל יש את ברבה-קוף, רוני חזיר הבר, אואן ,ולנסיה ויהיה בטח עוד רכש ומספיק שחקנים מנוסים יש לאף וויסקי בסגל.
אז כנראה שרוב הכסף מרונאלדו הולך לכיסוי החובות העצומים של המועדון.
לא מופתע בכלל, מנצ'סטר לא הביאה שחקן מהטופ-20-30 העולמי מאז...
קאנטונה? אנדי קול? דוויט יורק?
מה עם ואן-ניסטלרוי? מה עם ורון? מה עם ברבאטוב? שכחת אותם? ברור שליונייטד יש חובות אבל יש להם כסף לבזבז במיוחד אחרי המכירה של ליידי-בוי לריאל מדריד.

קאנטונה הפך לכוכב כאשר הביא אליפות ללידס, ואחרי זה נהיה ללג'נד ביונייטד.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

רוד היה סוג של חתול בשק. פרגוסון כבר קיבל את ההחלטה לרכוש אותו ואז הוא נפצע לכמעט שנה, ורק אחרי הפציעה + שיקום הוא הגיע ליונייטד. ועם כל הכבוד, גם אם הבקעת 50 גולים בהולנד, אתה צריך להוכיח את עצמך ברמות הגבוהות ביותר (תודה, איציק זוהר :D ) כדי להיות ברשימת הגדולים.

ורון, דווקא את הטיעון עליו הוא מוצדק. למרות שיש היכן להתווכח, אני מקבל את ההערה. :)

ברבה גם בלברקוזן וגם בטוטנהאם לא היה שחקן שחשבתי שהוא עד כדי כך גדול, בטח לא ב-30 הגדולים. אבל... "צדיק באמונתו יחיה".
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אם פרגוסון הביא כזה חלוץ כנראה שהוא החזיק ממנו, ולמרות שההגנות בהולנד חלשות לעומת אנגליה, עדיין ואן ניסטלרוי בזכות עצמו הוא חלוץ גדול (אמנם גם פרובוקטור מגעיל באותה המידה). גם ברבאטוב נחשב לחלוץ שהרבה קבוצות גדולות באירופה רצו, והוא לא רק כיכב בבונדסליגה אלא גם בנבחרת בולגריה, למרות שמבקריו טוענים שהוא עצלן ואדיש.

כמובן שאינני אוהד יונייטד ואינני מסנגר סתם על פרגוסון ,אלא כותב בצורה אובייקטיבית. :D
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

טל רודס כתב:
כמובן שאינני אוהד יונייטד ואינני מסנגר סתם על פרגוסון ,אלא כותב בצורה אובייקטיבית. :D
מפתיע :haha: סתם טל....

מי זה הבחור שהוא הביא מבורדו?? האוברטאן הזה... מי שמע עליו?!

טבז חתם ל-5 שנים בסיטי... :yuck:
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

גבריאל אוברטן, קשר שמאלי צעיר מנבחרת צרפת הצעירה, שקושר למספר מועדונים באירופה כולל ארסנל (למרות שאני לא זוכר התבטאויות של ונגר לגביו), הוא לא הגיע להיות שחקן הרכב, אבל בעוד עונה-שתיים הוא יכול בהחלט.

לגבי טבז, זה היה צפוי כי יונייטד לא רצו לשלם עליו 25 מיליון ליש"ט כמו שהיה כתוב בחוזה שלו בתום תקופת ההשאלה, ולכן הוא עובר לסיטי לה יש בעלים עשיר מהמפרץ. מעניין איך טבז יתקבל באולד טראפורד בדרבי הקרוב בין שתי הקבוצות, אני לא אופתע אם הוא ינסה לקבל צהוב חמישי במשחק שלפני או לביים איזה פציעה שתמנע ממנו לשחק שם.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

טבס עבר לסיטי גם בגלל המשכורות כמובן, אבל בעיקר בגלל הבת שלו שהוא לא רוצה שתעבור שוב עיר.
לדעתי אוהדי מנצ'סטר לא יתייחסו לטבס כאל בוגד, בעיקר אחרי איך שהוא אמר שפרגוסון התייחס אליו אבל שהוא עדיין אוהב את האוהדים של יונייטד.
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

האוהדים ממש העריכו את המסירוּת של טבס שהוא שיחק לצד יונייטד... אני לא חושב שהם ישכחו את זה!
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

http://sports.walla.co.il/?w=/316/1519594

בסוף ערוץ הספורט ישאר עם דוקים.

הבלוג של רביב דרוקר:בפוסט הבא שלו הוא מתנגח בדני ענבר, שגם מגיב לו תגובה עלובה. פשוט עלוב לראות את דני ענבר הרכילאי נדחק לפינה ומדמם. תהנו.
http://israblog.nana10.co.il/tblogread. ... e=10456917
:haha:
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אדבאיור נמכר למנצ'סטר סיטי תמורת 25 מיליון ליש"ט, ויקבל כנראה את השכר הגבוה ביותר באנגליה. אני שמח שמכרנו אותו, גם האוהדים לא סבלו אותו בעקבות ההתנהגות שלו בעונה האחרונה בה השתן שלו עלה לראש, וגם הוא אף פעם לא היה סקורר (למרות עונה אחת עם 30 שערים בכל המסגרות), הוא מחמיצן כרוני ואחד כזה שלא מפרגן לחברים שלו על המגרש. למרות הכל, אם ונגר לא מביא מחליף ראוי, אפשר לסגור את העונה הזאת מבחינתנו.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

http://en.wikipedia.org/wiki/Real_Madri ... nformation

מבט קצר על הסגל של ריאל שנה הבאה, אני חייב לומר שזה נראה ממש טוב. אישית אני אוהב סגלים צעירים + כמה מנוסים יותר שזה בדיוק מה שיש פה. קארים בנזמה הולך להיות שחקן-על (בלי קשר להיותו בריאל).
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

ובנתיים זאלטן סנטימטר מבארסה, כבר כולם סיכמו את התנאים ועכשיו רק צריך לחכות שאטו (שרוצה פיצויים מבארסה) יסכים לעבור לאינטר.
הולך להיות הסופר קלאסיקו הכי מטורף אי פעם :haha:
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אני לא חושב שריאל תזכה באליפות השנה, הבעיה שלה היא עדיין בהגנה (בדיוק כמו מנצ'סטר סיטי שהביאה בעיקר חלוצים וקשרים).

עסקת זלאטן היא עסקת המאה עבור אינטר, אני לא יודע איך ברצלונה היו יכולים להיות כל כך טפשים לשלם 40 מיליון יורו על זלאטן ולהוסיף עוד השאלות של אטו (חלוץ פי 100 יותר טוב מזלאטן) וחלב. מבחינת חלב זה טוב עבור הקריירה שלו אחרי שהתייבש על הספסל. המרוויחה הגדולה היא אינטר, המפסידה הגדולה היא ברצלונה.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

אני לא מבין את ההיגיון בהעברה הזאת מבחינת ברצלונה... אולי שמישהו יעיר את עיניי.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

מבחינת מחיר מה שמשלמים על זאלטן הוא מוגזם לגמרי גם לדעתי, אבל השנה השוק איבד פרופורציות לגמרי בגלל ריאל.
לדעתי אטו הוא פצצת זמן, תוך עונה או שתיים הוא יאבד את זה ובמילא נגמר לו החוזה בבארסה.
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

מחיר באמת מוגזם!
אבל טל... אני לא יכול להסכים איתך שאתה אומר שאטו חלוץ יותר טוב מזלאטן.
זלאטן פשוט חלוץ מושלם! ברגע שהוא מקבל את הכדור ברחבה או 5 מטר מחוצה לה תמיד ייצא מזה מצב!
מה הייתי נותן בשביל הטרייד של ברבטוב בזלאטן :whistle:
תמונה
שלח תגובה