העיקר שיהיה רק ערוץ אחד!
טל דווקא ממך הייתי מצפה להבין מדוע ערוץ הספורט הוא נכס בטלוויזיה הישראלית. אומנם הוא בירידה בשנים האחרונות, אבל לצ'רלטון אין אפילו אולפן!!! שדרים חובבנים, פרשנים הזויים, ומעבר לכך - אין שום תוכן. יום שידור של ספורט 1/2 בקיף זה 24 שעות שידורים חוזרים של... סתם!טל רודס כתב:זה לא יקרה, בעוד צ'רלטון מרוויח ויש לו כסף, ערוץ הספורט בהתרסקות כלכלית (שלא נדבר על התרסקות מבחינת תכנים). מה שיכול לקרות הוא שצ'רלטון ישיגו את זכויות השידור לליגה הספרדית ואז גם היא תשודר אצלהם. לערוץ הספורט כיום אין שום זכות קיום.MrReD כתב:עכשיו שרק יעשו איחוד בין ערוץ הספורט לבין צ'רלטון ואז גם הליגה האנגלית וגם הספרדית יהיו באותה החבילה. אמנם יווצר סוג של מונפול, אבל אי אפשר לשלם גם לערוץ הספורט וגם לצ'רלטון.
ערוץ הספורט כבר מזמן לא נכס אלא נטל. ההתנהלות הקלוקלת הביאה לכך שהרבה אנשים איכותיים עזבו את הארץ, פרט לתוכן שהם איבדו, ובמקום לשמור על האיכות הרמה שם ירדה להתעסקות בקקה ופלוצים (ממש עושים תחרות עם ONE איזה אתר ספורט הוא צהוב וגרוע יותר). אולפן ליגת האלופות שהיה אחד הדברים האיכותיים הפך פשוט לבדיחה עצובה, שום דיבורים על כדורגל וניתוחים מקצועיים, אלא קטעים שיעל בן דב (מה הקשר שלה לכדורגל בכלל?!) מביאה מיוטיוב, איציק זוהר שלא תורם שום דבר ורק עושה שכונה באולפן, ומסכן מלר, היחיד שבאמת איכפת לו מהמצב אבל הוא במיעוט (ואני יודע זאת אישית כי אני מכיר אותו) ואף אחד לא נותן לו להתבטא. פעם הייתי מחכה לאולפן ליגת האלופות, בשנים האחרונות פשוט דילגתי עליו כי הוא נהיה תת-רמה כאשר אפילו מודי בר-און כבר עייף ולא כותב מונולוגים איכותיים כמו פעם. על שגיא כהן שהפך את הכדורגל לתיאוריה של אנרגיית גרעינית עם כל הפרשנות בדיעבד שלו, נמאס לי לדבר, וגם על נדב החרגול שצורח כל שבת ב-12 בלילה כל פעם שמסי נוגע בכדור ומעיר לנו את כל השכונה. לא שכחתי לציין את הבזיון שהם עשו עם כל הערוצים המיותרים שלהם ואת כל זליגת התכנים שהמועצה לשידורי כבלים ולווין לא עצרה.טל דווקא ממך הייתי מצפה להבין מדוע ערוץ הספורט הוא נכס בטלוויזיה הישראלית. אומנם הוא בירידה בשנים האחרונות, אבל לצ'רלטון אין אפילו אולפן!!! שדרים חובבנים, פרשנים הזויים, ומעבר לכך - אין שום תוכן. יום שידור של ספורט 1/2 בקיף זה 24 שעות שידורים חוזרים של... סתם!
ערוץ הספורט אומנם איבד הרבה מהאנשים שעשו אותו, אבל עדיין (למרות הכל) ליגת האלופות זה האולפן הכי איכותי בטלוויזיה, לא בספורט, בטלוויזיה.
להוריד את ערוצי הספורט ולהשאיר את ערוצי צ'רלטון זה פשוט גזר דין מוות על שידורי הספורט בארץ. לצערנו, אין לנו כמוך את סקיי ודומיהם. בתגובות שלך על ערוץ הספורט אני מרגיש (יכול להיות שאני טועה) שיש לך מטען לא ברור על הערוץ הזה. אבל תנסה להיזכר בשנים שלך בארץ, לא היה תענוג לראות ארסנל עם אבי מלר?
מה עם ואן-ניסטלרוי? מה עם ורון? מה עם ברבאטוב? שכחת אותם? ברור שליונייטד יש חובות אבל יש להם כסף לבזבז במיוחד אחרי המכירה של ליידי-בוי לריאל מדריד.אז כנראה שרוב הכסף מרונאלדו הולך לכיסוי החובות העצומים של המועדון.
לא מופתע בכלל, מנצ'סטר לא הביאה שחקן מהטופ-20-30 העולמי מאז...
קאנטונה? אנדי קול? דוויט יורק?
מפתיעטל רודס כתב:
כמובן שאינני אוהד יונייטד ואינני מסנגר סתם על פרגוסון ,אלא כותב בצורה אובייקטיבית.