אשכול חומרה-תוכנה-בעיות ופתרונות ועוד

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
moonchild
דרימיסטית שרופה

Re: אשכול חומרה-תוכנה-בעיות ופתרונות ועוד

שליחה על ידי moonchild »

DivineComedy כתב:הניסיון שלי עם אנטי ווירוסים חינמיים הוא שברגע שאני מתקין אחד לא חינמי הוא מוצא בין 5 ל10 וירוסים שהחינמי לא מצא. אני לפח הזה יותר לא נופל.
כמו שאמרו פה מעליי גם על AVG שמעתי דברים טובים, עד כמה שאני יודעת קספרסקי בתשלום... ואם אתה לא רוצה לשלם אתה צריך להמציא כל מיני פתרונות...
האנטיוירוס שאני המלצתי עליו הוא בתשלום בגרסה לארגונים אבל חינם לשימוש ביתי - אתה רק מסמן V בהצהרה שהוא לשימוש ביתי. בינתיים הוא כבר ארבעה- חמישה חודשים אצלי ואני מרוצה.
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart...
My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone

Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
YtsejAmir
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtsejAmir »

DivineComedy כתב:
avrahamshuk כתב:לי דוקא יש את ה AVG החינמי והפשוט ועד עכשיו לא חדר לי אף וירוס.
אני לא רואה הגיון בכך שאנטי וירוס בתשלום יזהה יותר וירוסים מאנטי וירוס חינמי, אלא אם כן זאת מדיניות של החברה שמייצרת אותו, שהוא לא יזהה איומים מסויימים כדי לעודד לקנות את הגרסה המלאה, אבל זה ממש לא נראה לי סביר כי אז החברה תאבד את כל האמינות שלה בתור יצרנית אנטיוירוסים.

גם אני כאשר השתמשתי בחינמי חשבתי שאין לי וירוסים. עד שהתקנתי אחד במקרה או לא היה בתשלום. זה לא מדיניות מכוונות וזה לא אותה התוכנה בגירסה החינמית או בתשלום. אני השתמשתי בAVG וAVAST ואח"כ כאשר חשדתי שיש לי ווירוסים, שמתי את Bitdefender והוא זיהה לי 5 ווירוסים שהסתננו מתחת לרדאר במחשב. אחרי שאמרתי את זה לחבר מהעבודה הקודמת, קרה לו אותו הדבר. אני לא אומר שחינמי הוא לא טוב, אני צריך אחד שבטוח יהיה טוב, ועשיתי סקר שוק לא קטן לפני שקניתי את Bitdefender (כן, קניתי!) והוא קיבל ציונים מעולים, ומאז בשלוש השנים האחרונות לא היו לי שום בעיות.

היסטוררית האנטי וירוסים שלי היא כזאת:
TNTVIRUS (מישהו זוכר?? מתקופת הדוס)
המון גירסאות של Norton
Zone Alarm (אנטיוירוס/פיירוול מעולה עד שהגירסאות הטובות נהיו בתשלום)
McKafee (עם פריצה)
כמה חינמיים (Avast ו AVG ביניהם)
Bitdefender בשלוש השנים האחרונות הבתשלום ל3 מחשבים.
יש לי גם את Norton Corporate Edition הקליל יחסית בלפטופ שך דנה, כי אני יכול לקחת בחינם מהעבודה. כל הדירסאות האחרות כבדות בערך כמו הwindows.
כן, ביטדפדנדר קיבל ציונים מעולים, בגלל זה חיפשתי אותו פרוץ ולא מצאתי בשום מקום. ניסיתי את כל האנטיוירוסים שאתם יכולים להעלות על דעתכם במשך השנים (כולם פרוצים) ותמיד זה הגיע לנקודה שנמאס מהם או כי הם מאטים את המחשב ו\או שהפירצה נחסמה ואי אפשר להשתמש בהם. אני משתמש בערך שנה באוירה (חינמי) ומרוצה, אולי הוא לא מוצא עוד כמה וירוסים אבל לפחות הוא לא כבד, אז לדעתי זה או לקנות את ביטדפנדר או להשתמש באוירה. אותו דבר לגבי פיירוול, השתמשתי בכל הסוגים, ובסוף חזרתי לפיירוול של ווינדוס. דרך אגב, Avira יותר טוב מ AVG החינמי כי הוא נותן הגנה בזמן אמת.
music4ever prog4life
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

גם הAVG מגן בזמן אמת... אני לא מאמין שיש אנטי וירוס שלא עושה את זה.
מדי פעם כשאני רוצה להפעיל איזה קראק הAVG קופץ עלי.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
YtsejAmir
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtsejAmir »

יכול להיות שהתבלבלתי עם אפשרות אחרת, או שזו היתה גירסה ישנה.
music4ever prog4life
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

היה לי את אוירה בעבר ולא הייתי כ"כ מרוצה...
היא ממש האטה לי את המחשב והקפיצה כל מיני דברים.
יכול להיות שזה היה בגלל שזה היה במחשב הקודם שלי והוא היה ישן או בגלל שעשיתי משהו לא נכון בהורדה.
בכל מקרה, הניסיון שלי עם אוירה (ועכשיו שאני חושב על זה גם עם AVG) לא כ"כ מוצלח...
יש משהו חינמי חוץ משתיהן?
הקספרסקי נשמע טוב אבל אני רואה שאין גרסא חינמית יש רק 30 יום ניסיון חינם..
תמונה
YtsejAmir
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtsejAmir »

אני לא ממש מכיר תוכנות חינמיות אחרות, תנסה את אוירה שוב, כנראה שהיתה איטיות בגלל המחשב הקודם שלך, ההצעה לקניית התוכנה שקופצת פעם-פעמיים ביום זה באמת לא נורא, או AVG :P
music4ever prog4life
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ראיתם את הגוגל החדש של הפלסטינים?
http://www.google.ps
:D
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

http://www.techcrunch.com/2009/08/14/th ... palestine/

איזה מקריות עם זה שגוגל החליפו את הסמל לכבוד מגלה האלקרומגנטיות עם העובדה שזה נראה כמו פצצה בגוגל הפלסטיני :haha: :haha:
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

כן חבל על הזמן, גם אני בדיוק חשבתי על זה בפעם הראשונה כשראיתי :haha:
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

http://tineye.com

אתר של חיפוש תמונות הפוך. אתה מכניס תמונה והוא מביא את המקורות שלה וכל מני וואריאציות.
מאוד שימושי במצבים מסויימים.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Idan_Floyd
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Idan_Floyd »

אני חייב את עזרתכם חבר'ה.
ממש קודם נתקלתי בפעם השניה בתולדות המחשב שלי ב: BSOD, שזה בעצם: blue screen of death, הפעם הראשונה הייתה לפני כמעט חודש, ועכשיו (ממש לפני שעה לערך) כשהתקנתי עדכונים של הויינדוס, המחשב בא לבצע ריסטרט בסיום והופ המסך הכחול הופיע פתאום לכמה שניות, ועשה ריסטרט משל עצמו לאחר כמה שניות, אני חייב לצין שבפעם הזאת (השניה) התצוגה של המסך הכחול הייתה שונה מהראשון, רק שלא שמתי לב בדיוק לפרטים..

מישהו יודע בעקבות מה זה יכול להתרחש? הבנתי שאולי בעקבות בעיית דרייברים כל שהיא, או אפילו משגיאות כל שהם ב: HDD .
מה הצפי? זה אמור לחזור שוב?..

אוף זה מה שחסר לי עכשיו :cry:
תמונה
Schwimmer
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Schwimmer »

קודם כל, תעשה התחל - תוכניות - עזרים - כלי מערכת (או תרגום דומה) - שחזור מערכת, אל תעשה שחזור, רק תלך לתאריך בו הBS קרה לך פעם ראשונה (או התאריך הכי קרוב לפני כן) אם יש שם נקודת שחזור, ותגיד מה השינויים שקרו באותו יום.

אם המחשב עושה לך בעיה כזאת בהתקנת עדכונים סביר להניח שקבצי מערכת נפגמו, ככה שאני ממליץ לך להכניס את הדיסק של ווינדוס למחשב ולעשות תיקון. יש שתי דרכים לעשות את זה:
1. הדרך "הקלה" והדרסטית פחות - אחרי שהכנסת את הדיסק, תלחץ התחל, הפעלה (או Start - run), ותכתוב שם "sfc /scannow" (בלי גרשיים). אח"כ תלחץ OK.
בדרך הזאת המחשב יבדוק את קבצי המערכת, ויתקן כאלה שלא תקינים.
2. הדרך הקשה - הנה מדריך באנגלית:
http://michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm
בדרך הזאת, עד כמה שאני יודע, המחשב פשוט מחליף את קבצי המערכת, כמובן חוץ מההגדרות שלך וכו'.

לא נתקלתי במסך כחול כמה שנים ככה שהזכרון שלי מעורפל לגבי כמות האינפורמציה שזה יכול לתת, אבל אם זה קורה שוב, אתה יכול לצלם את זה, ואו אנחנו/אתר אחר/מייקרוסופט עצמם ידעו טוב יותר איך לעזור לך.
סמל אישי של משתמש
AwakeLess
דרימיסטית מתקדמת
יצירת קשר:

שליחה על ידי AwakeLess »

Idan_Floyd כתב:אני חייב את עזרתכם חבר'ה.
ממש קודם נתקלתי בפעם השניה בתולדות המחשב שלי ב: BSOD, שזה בעצם: blue screen of death, הפעם הראשונה הייתה לפני כמעט חודש, ועכשיו (ממש לפני שעה לערך) כשהתקנתי עדכונים של הויינדוס, המחשב בא לבצע ריסטרט בסיום והופ המסך הכחול הופיע פתאום לכמה שניות, ועשה ריסטרט משל עצמו לאחר כמה שניות, אני חייב לצין שבפעם הזאת (השניה) התצוגה של המסך הכחול הייתה שונה מהראשון, רק שלא שמתי לב בדיוק לפרטים..

מישהו יודע בעקבות מה זה יכול להתרחש? הבנתי שאולי בעקבות בעיית דרייברים כל שהיא, או אפילו משגיאות כל שהם ב: HDD .
מה הצפי? זה אמור לחזור שוב?..

אוף זה מה שחסר לי עכשיו :cry:
לא יכלת לפרסם את זה במקום שאני לא אראה?:O הרסת את כל התדמית של הפותר בעיות מחשבים שיצרתי לך אצלי :x
Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
סמל אישי של משתמש
Idan_Floyd
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

נגה, תמיד ובכל מצב טוב להתייעץ עם האחר לדעתי :)
על אף שאני חייב לציין שהכרתי את הדברים ש: Schwimmer הציע ואף עשיתי אותם (חוץ מאופציית ה: repair), רציתי לשמוע עוד דברים שאני כבייכול לא מכיר על מסך המוות הכחול :)

ו Schwimmer רוב תודות אחי, חשבתי גם על repair מהדיסק של ווינדוס, זה יכול להיות טוב נראה לי, רק אני אראה אם המסך הכחול יחזור שוב.
תמונה
YtsejAmir
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtsejAmir »

טל רודס כתב:כן חבל על הזמן, גם אני בדיוק חשבתי על זה בפעם הראשונה כשראיתי :haha:
גם אני
music4ever prog4life
סמל אישי של משתמש
moonchild
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי moonchild »

אצלי בעבודה דווקא היה משהו כזה אבל אנחנו גמרנו למסכים כחולים בכוונה, אצלנו זה נבע מהתקנת דרייבר.
כלומר הגרסה החדשה של הדרייבר, התנגשה כל הזמן עם הישנה כי הדרייבר הישן לא נמחק מסיבה כלשהי בהתקנה, אז היה מופיע מסך כחול.

תנסה להוריד דרייברים חדשים שהותקנו במחשב ולחזור למינימום ההכרחי. אם אתה לא מכיר את שמות הדרייבירים לא כדאי לנסות את זה.
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart...
My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone

Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
חתוליס
נעם

שליחה על ידי חתוליס »

Windows 7 7600 (RTM)
מישהו פה חוץ ממני מוריד? :P
. .- - + -- -.-- + .- ... ... + .- -. -.. + -... .- .-.. .-.. ...
סמל אישי של משתמש
Idan_Floyd
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

חשבתי על התנגשות דרייברים, זה מאד הגיוני, ואפילו ברירת המחדל של המסך הכחול, רק שזה דיי קשה להגיע לבעיה המקורית והאמיתית באמת, לא צילמתי את המסך או משהו, הוא ישר עושה ריסטרט (למרות שיש אופציה לבטל את הריסטרט), אבל שוב:המסך יכול להתרחש בעקבות מיליון ואחת דברים שגויים.. בכל מקרה רוב תודת לכולכם
בסופו של דבר עשיתי repair מהדיסק, נקווה לטוב :)
תמונה
חתוליס
נעם

שליחה על ידי חתוליס »

חוויית הגלישה הסלולרית הופכת להיות יותר ויותר נוחה - שוחררה היום גירסת הבטא של אופרה מיני 5. פשוט מצויין.
. .- - + -- -.-- + .- ... ... + .- -. -.. + -... .- .-.. .-.. ...
שלח תגובה