אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי טל רודס »

כדורגל אלים? אתה נשמע לי כמו אוהד מהליגה המוסלמית. הכדורגל באנגליה הוא יפה, מותח,קצבי ופיזי, בדיוק כמו שכדורגל צריך להיות. הכדורגל בארץ המטפחת גם יפה, אך הקצב איטי, השחקנים בכיינים ואין את אותו המתח והעניין שיש בליגה האנגלית.

היום יום א', לא לשכוח שיש "בחירבונה" עם אבי רצון :lol:
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

הכדורגל באנגליה הוא קצבי, מותח ופיזי אבל הוא לא יפה לרוב. הכדורגל הספרדי הוא עדיין יותר יפה. לגבי מה יותר מעניין, לדעתי זה עניין של טעם.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

ufomatan כתב:הבנתי, אז אתה מוכן לצפות בכדורגל מכוער ואלים במקום כדורגל יצירתי, קצבי ובלי אלימות?
איי טל אתה הולך עיוור אחרי ליגה שלא נותנת כלום חוץ מפיזיות.
מה אכפת לי מי יחזיק מול מי, עובדה שבליגת האלופות לא ראינו יותר מדי "קריסות" של קבוצות ספרדיות מול אנגליות, אולי להיפך... אבל ככה זה כשאין כדורגל אז הולכים מכות במגרש. :haha:
וואו, פשוט שטויות!!
מנצ'סטר וארסנל משחקות נהדר (עזוב את כמות האנגלים).
ארסנל עם העונה הטובה ביותר שלה מאז עונת האליפות עם שחקנים צעירים וסופר מוכשרים, מנצ'סטר עם שחקנים גם צעירים, גם מבוגרים אבל עם המון ניסיון.
ריאן גיגס אולי לא מה שהוא היה בשנות ה-90 אבל הניסון שהוא מפגין על המגרש הוא אין סופי.
כדורגל אלים?!?! ממש לא, להיפך, כמות הכרטיסים שיוצאים שם למשחק לא מתקרבת לכמות של הליגה הספרדית ושאר הליגות הגדולות של אירופה.

כדורגל אנגלי זה חבל על הזמן, יש לא מעט הפתעות כל מחזור ולא פחות שערים כל מחזור.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Idan_Floyd
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Idan_Floyd »

טל רודס כתב:היום יום א', לא לשכוח שיש "בחירבונה" עם אבי רצון :lol:
טל יש לך עוד משהו סטייל חרלטון או חירבונה?? :haha:
פשוט עשית לי את היום :D
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

יש ודאי :lol:

Alex Ferguscam המנג'ר הידוע
Moanchester United קבוצת הבכיינים הידועה
הגאזטה דה לה שמטה - העיתון האהוב על אבי רצון
ארץ הכפכף - הליגה האיטלקית
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

די לתת כבר דוגמאות של מנצ'סטר וארסנל- שתי קבוצות שכל הזמן נותנים לי את הדוגמה שלהם.
הליגה כולה לא מעניינת, ושוב לא השוויתי אותה לליגה הספרדית, אלא לתקופות קודמות של הליגה האנגלית שבאמת היה כיף לראות את הכדורגל שם.
וטל- שוב שלא תבין אותי לא נכון, אני אשמח אם ארסנל תיקח אליפות, פשוט כי אין שום אופציה יותר מעניינת. בטח ובטח לא מנצ'סטר יונייטד המעצבנת.
הכדורגל באירופה בכלל נהיה די משעמם, איטליה הנחילה את הכדורגל ההגנתי שקודם כל דואגים להגן ואח"כ חושבים איך להבקיע, וזה הופך את כל הכדורגל האירופי להבלחות של משחקים טובים ולא לכדורגל יפה.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אתה פשוט לא צופה לעומק בליגה האנגלית, אני כל מחזור רואה תמיד עוד 2 משחקים חוץ מהמשחק של ארסנל. זאת ליגה כל כך מרתקת ששום נצחון לא בטוח מראש כמו בליגה הספרדית שדי ברור מה יהיה שם. קצב המשחק מסחרר וכך גם כמות האירועים והדינאמיות. ברור שמנצ'סטר מעצבנת כי יש לה יותר מדי מזל (לדוגמא: רונלדו לא נפצע באף אחת מ-4 העונות האחרונות, ואצלנו יש תמיד פציעות שהורסות לנו עונות, בשנתיים האחרונות זה בעיקר ואן פרסי), אם רונאלדו לא ישחק כמה שבועות, יונייטד תאבד את הדרך ואת הנצחונות. הכדורגל באירופה לא נהיה משעמם, רק הכדורגל של שלבי ההכרעה בליגת האלופות נהיה משעמם כי הוא טקטי ומגעיל וקבוצות משחקות כדי לא להפסיד (ראה ליברפול,ראה פורטו, ראה מילאן). אנשים כמונו שדוגלים בכדורגל סקסי והתקפי, בהחלט מתאכזבים מזה.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

פחחחח.. ריאל עשתה לאתלטיקו מדריד גול ב40 שניות הראשונות של המשחק חחחחח.
ועוד היו לי צפיות מאתלטיקו שחשבתי שהם אולי ינצחו את המשחק..
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

אחרי שני המשחקים אתמול מקננת בי תחושה קשה שיהיה קשה מאוד מאוד לקחת השנה את האליפות מריאל. ברצלונה חייבת, אבל חייבת להתחיל לשחק יותר טוב, כי פשוט משעמם לראות אותה. ריאל חייבת אבל חייבת להיכשל מתישהו, וברצלונה חייבת לנצח את המשחקים ביניהם, אחרת אין סיכוי השנה!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

ufomatan כתב:אחרי שני המשחקים אתמול מקננת בי תחושה קשה שיהיה קשה מאוד מאוד לקחת השנה את האליפות מריאל. ברצלונה חייבת, אבל חייבת להתחיל לשחק יותר טוב, כי פשוט משעמם לראות אותה. ריאל חייבת אבל חייבת להיכשל מתישהו, וברצלונה חייבת לנצח את המשחקים ביניהם, אחרת אין סיכוי השנה!
אם תהיה לנו עונת ריאל קלאסית, היא תתחיל לגמגם במשחקים הקרובים וברצלונה יתחילו לסגור את הפער.
אבל ריאל משחק ממש טוב לאחרונה.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

לריאל יש פשוט גם יותר מזל מאשר ברצלונה ובשביל לקחת אליפות לפעמים צריך גם מזל (ראו מנצ'סטר יונייטד).
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

הם גם משחקים יותר טוב כרגע לצערי הרב!
נקווה שזה יגמר כמו שנה שעברה שלקראת הסוף ריאל תתחיל לגמגם ובארסה תתחיל לשחק ותעקוף אותה בסיבוב :D
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

ufomatan כתב:הם גם משחקים יותר טוב כרגע לצערי הרב!
נקווה שזה יגמר כמו שנה שעברה שלקראת הסוף ריאל תתחיל לגמגם ובארסה תתחיל לשחק ותעקוף אותה בסיבוב :D
אל תשכח בשנה שעברה ריאל בכל זאת לקחה את האליפות, על קצה השערה אבל עדיין.
תמונה
grande_alex
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי grande_alex »

ריאל באמת עם הרבה מזל. אתמול היה ממש מעצבן...ריאל חוץ מהגולים בקושי שיחקה ואתלטיקו שלטה,לחצה והגיעה להרבה מצבים (הרבה החמצות נוראיות ואיקר אחד) וריאל ניצחה...אבל מילא זה...השדרים כל המשחק שיבחו את ריאל על משחק הקרבה וכו' וכו'...זה שיגע אותי...הדבר היחיד שהיה אפשר לשבח במשחק שלה זה היעילות מול השער.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ובכך אתה מחזק את מה שאמרתי, ריאל מדריד ומנצ'סטר מאד דומות בקטע שהן לא עושות הרבה ומבקיעות את השערים. ריאל באמת לא עשתה אתמול כלום במשחק.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

לא לא לא לא לא... לא להשוות את ריאל ומן יו. :puke:

בארסה משחקת יותר גרוע מריאל וראיתי השנה כמה משחקים מצויינים של ריאל. אז אין מה להשוות.

(כל הבארסה fanboyz)
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

DivineComedy כתב:לא לא לא לא לא... לא להשוות את ריאל ומן יו. :puke:

בארסה משחקת יותר גרוע מריאל וראיתי השנה כמה משחקים מצויינים של ריאל. אז אין מה להשוות.

(כל הבארסה fanboyz)
בוא נגיד ככה, ריאל שיחקה ברמה הרגילה והמעצבנת שלה ובארסה לא שיחקה ברמה המעולה והיפיפיה שלהם אלא יותר סטייל ריאל שהם מנסים את המזל שלהם.. ומה לעשות, אין להם את אותו המזל שיש לריאל.
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל איפה אתה היום? 5 חטפתם מטוטנהם? יש הסבר לזה?
חמישה שערים???? :wow:
אז תואר אחד נמחק, האם לארסנל יש את הגב והעצבים להחזיק ליגה שלמה מול מזליקו כמו מנצ'סטר או מול התחת של אברם?
אני לא בטוח!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ufomatan כתב:טל איפה אתה היום? 5 חטפתם מטוטנהם? יש הסבר לזה?
חמישה שערים???? :wow:
אז תואר אחד נמחק, האם לארסנל יש את הגב והעצבים להחזיק ליגה שלמה מול מזליקו כמו מנצ'סטר או מול התחת של אברם?
אני לא בטוח!
אני בבית, כן יש הסבר לזה, גביע הליגה, לא באמת מפעל חשוב, הרכב שני. יש לנו תארים יותר חשובים להיאבק עליהם העונה כמו גביע אנגלי, אליפות וליגת האלופות. בשביל טוטנהאם זה לחם לעניים, לא ניצחו אותנו 9 שנים בשום מסגרת, שימשיכו לחגוג כי זה הדבר היחיד שהם יכולים לזכות בו העונה.

בהחלט שלארסנל יש את הגב והעצבים, והכי חשוב: היכולת להמשיך עד סוף העונה להיאבק מול יונייטד (התחת של אברם ייגמר מתישהו, צ'לסי לא יכולה להמשיך לשחק כל כך רע ולנצח כל משחק).
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

לחטוף 5 לא משנה באיזה מפעל זה לא לעניין! בטח ובטח לקבוצה שרוצה לרוץ לאליפות.
שלח תגובה