היום יום א', לא לשכוח שיש "בחירבונה" עם אבי רצון

וואו, פשוט שטויות!!ufomatan כתב:הבנתי, אז אתה מוכן לצפות בכדורגל מכוער ואלים במקום כדורגל יצירתי, קצבי ובלי אלימות?
איי טל אתה הולך עיוור אחרי ליגה שלא נותנת כלום חוץ מפיזיות.
מה אכפת לי מי יחזיק מול מי, עובדה שבליגת האלופות לא ראינו יותר מדי "קריסות" של קבוצות ספרדיות מול אנגליות, אולי להיפך... אבל ככה זה כשאין כדורגל אז הולכים מכות במגרש.
טל יש לך עוד משהו סטייל חרלטון או חירבונה??טל רודס כתב:היום יום א', לא לשכוח שיש "בחירבונה" עם אבי רצון
אם תהיה לנו עונת ריאל קלאסית, היא תתחיל לגמגם במשחקים הקרובים וברצלונה יתחילו לסגור את הפער.ufomatan כתב:אחרי שני המשחקים אתמול מקננת בי תחושה קשה שיהיה קשה מאוד מאוד לקחת השנה את האליפות מריאל. ברצלונה חייבת, אבל חייבת להתחיל לשחק יותר טוב, כי פשוט משעמם לראות אותה. ריאל חייבת אבל חייבת להיכשל מתישהו, וברצלונה חייבת לנצח את המשחקים ביניהם, אחרת אין סיכוי השנה!
אל תשכח בשנה שעברה ריאל בכל זאת לקחה את האליפות, על קצה השערה אבל עדיין.ufomatan כתב:הם גם משחקים יותר טוב כרגע לצערי הרב!
נקווה שזה יגמר כמו שנה שעברה שלקראת הסוף ריאל תתחיל לגמגם ובארסה תתחיל לשחק ותעקוף אותה בסיבוב
בוא נגיד ככה, ריאל שיחקה ברמה הרגילה והמעצבנת שלה ובארסה לא שיחקה ברמה המעולה והיפיפיה שלהם אלא יותר סטייל ריאל שהם מנסים את המזל שלהם.. ומה לעשות, אין להם את אותו המזל שיש לריאל.DivineComedy כתב:לא לא לא לא לא... לא להשוות את ריאל ומן יו.![]()
בארסה משחקת יותר גרוע מריאל וראיתי השנה כמה משחקים מצויינים של ריאל. אז אין מה להשוות.
(כל הבארסה fanboyz)
אני בבית, כן יש הסבר לזה, גביע הליגה, לא באמת מפעל חשוב, הרכב שני. יש לנו תארים יותר חשובים להיאבק עליהם העונה כמו גביע אנגלי, אליפות וליגת האלופות. בשביל טוטנהאם זה לחם לעניים, לא ניצחו אותנו 9 שנים בשום מסגרת, שימשיכו לחגוג כי זה הדבר היחיד שהם יכולים לזכות בו העונה.ufomatan כתב:טל איפה אתה היום? 5 חטפתם מטוטנהם? יש הסבר לזה?
חמישה שערים????![]()
אז תואר אחד נמחק, האם לארסנל יש את הגב והעצבים להחזיק ליגה שלמה מול מזליקו כמו מנצ'סטר או מול התחת של אברם?
אני לא בטוח!