הוא גדל שם אבל את הקריירה והשם הוא עשה בארסנל כי שם הוא קיבל את הצ'אנס. אני משוכנע שהוא לא היה הופך לאותו השחקן לו נשאר בברצלונה כי הוא לא היה יכול לקבל את אותה הזדמנות כמו אצלנו. בכל מקרה אם הוא יעבור לשם זה רק בגלל סיבה אחת, חוסר היכולת של ארסנל לזכות בתארים. ססק הוא מלך בארסנל, אליל האוהדים, קפטן, אבל יש גבול כמה אפשר להקריב את הקריירה בשביל מועדון שהשאיפה שלו היא לסיים מקום רביעי בטבלה.ufomatan כתב:טל אני לא מסתמך רק על המארקה, לצערך הרב זה משהו נכון שגם שחקנים בארסנל כבר דיברו עליו. הוא אמר שהוא רוצה לעבור לברצלונה- מה לעשות שהוא גדל שם? מה עדיף, לחטוף מכות בליגה האנגלית?טל רודס כתב:פבריגאס לא הצהיר שום דבר פרט לכך שהוא ירצה לגור בברצלונה כשהוא יסיים את הקריירה, הוא לא אמר שום דבר לגבי מעבר כשחקן. לא לימדו אותך שהמארקה זה עיתון הבית של בערסה, כמו ש-ONE זה אתר הבית של ברקו? בגילך המתקדם אתה צריך לדעת דברים כאלה, שבערסה משתמשת בעיתון המארקה כדי להפריח בלונים וכדי לייצר לחץ פסיכולוגי על שחקנים, גועל נפש.
אין ספק שיש לארסנל בעיות בסגל, יותר מדי שחקנים בינוניים ועלובים שלא ראויים ללבוש את החולצה של ארסנל, ולגבי הלוזרים,זה לא משהו חדש. מה שכן, הגול השני של פורטו פשוט שערורייתי, השופט דרש מייד מפביאנסקי את הכדור בלי לאפשר לשחקני ארסנל לסדר חומה ולרדת להגנה, הוא ישר הניח אותו על הדשא, הסתובב לחסום את קמפבל, טוב רק שהוא לא הסתובב בחזרה כמו ב-PICK AND ROLL כדי לסיים באיזה סלאם דאנק על הראש של פביאנסקי המסכן. אפס מאופס ההאנסון הזה.
השופט בגול השני פשוט נתן את המשחק לפורטו אבל זה חוקי לחלוטין מה לעשות? אולי במשחקים חשובים בליגת האלופות ונגר ידגיש שוב לשחקנים שלו שבכדורגל צריכים להיות מרוכזים ב-200%! או שלא ישים שוער כזה מסכן בשער....
לגבי הגול השני ,הטענה שלי היא להתנהגות של השופט. אני כבר לא מדבר על זה שהשופט לא היה חייב לשרוק כי קמפבל לא החזיר את הכדור לשוער בכוונה, אלא העובדה שהשופט פשוט הלך בכוונה כדי לתת לפורטו גול ורואים את זה היטב בזווית הצילום האחורית. יש הבדל בין להוציא בעיטה חופשית מחוץ לרחבה כאשר החומה לא ממש מאורגנת, לבין לתת בעיטה לא ישירה בתוך הרחבה, כאשר רוב שחקני הקבוצה לא נמצאים. השופט פשוט החליט לתת לפורטו גול, הניח את הכדור על הדשא ,חסם את קמפבל. אני לא אופתע אם הוא ישפוט את גמר ליגת האלופות, ככה זה בארגון של פלאטיני האפס.
תודה על התיקון וההארהנראה לי שהתבלבלתם קצת. המארקה והאס הם עיתוני "הבית" של ריאל ואילו אל מונדו דפורטיבו והספורט (אם אינני טועה) הינם עיתוני הבית של ברצלונה. אף פעם לא כדי להסתמך על אף אחד מעיתוני ספרד כי בד"כ מה שכתוב שם נועד רק בכדי למקור עיתונים ולא יותר.

אתה צודק שלא כדאי להסתמך על העיתונים האלה, כי מה שכתוב שם זה נועד למכור עיתונים ולחזק מועמדים לנשיאות של מועדון כדורגל זה או אחר, אשר רוצים לזכות בפופולאריות של הבוחרים דרך הבטחות שונות להבאת שחקנים מרחבי העולם.