אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי טל רודס »

ufomatan כתב:
טל רודס כתב:פבריגאס לא הצהיר שום דבר פרט לכך שהוא ירצה לגור בברצלונה כשהוא יסיים את הקריירה, הוא לא אמר שום דבר לגבי מעבר כשחקן. לא לימדו אותך שהמארקה זה עיתון הבית של בערסה, כמו ש-ONE זה אתר הבית של ברקו? בגילך המתקדם אתה צריך לדעת דברים כאלה, שבערסה משתמשת בעיתון המארקה כדי להפריח בלונים וכדי לייצר לחץ פסיכולוגי על שחקנים, גועל נפש.

אין ספק שיש לארסנל בעיות בסגל, יותר מדי שחקנים בינוניים ועלובים שלא ראויים ללבוש את החולצה של ארסנל, ולגבי הלוזרים,זה לא משהו חדש. מה שכן, הגול השני של פורטו פשוט שערורייתי, השופט דרש מייד מפביאנסקי את הכדור בלי לאפשר לשחקני ארסנל לסדר חומה ולרדת להגנה, הוא ישר הניח אותו על הדשא, הסתובב לחסום את קמפבל, טוב רק שהוא לא הסתובב בחזרה כמו ב-PICK AND ROLL כדי לסיים באיזה סלאם דאנק על הראש של פביאנסקי המסכן. אפס מאופס ההאנסון הזה.
טל אני לא מסתמך רק על המארקה, לצערך הרב זה משהו נכון שגם שחקנים בארסנל כבר דיברו עליו. הוא אמר שהוא רוצה לעבור לברצלונה- מה לעשות שהוא גדל שם? מה עדיף, לחטוף מכות בליגה האנגלית?
השופט בגול השני פשוט נתן את המשחק לפורטו אבל זה חוקי לחלוטין מה לעשות? אולי במשחקים חשובים בליגת האלופות ונגר ידגיש שוב לשחקנים שלו שבכדורגל צריכים להיות מרוכזים ב-200%! או שלא ישים שוער כזה מסכן בשער....
הוא גדל שם אבל את הקריירה והשם הוא עשה בארסנל כי שם הוא קיבל את הצ'אנס. אני משוכנע שהוא לא היה הופך לאותו השחקן לו נשאר בברצלונה כי הוא לא היה יכול לקבל את אותה הזדמנות כמו אצלנו. בכל מקרה אם הוא יעבור לשם זה רק בגלל סיבה אחת, חוסר היכולת של ארסנל לזכות בתארים. ססק הוא מלך בארסנל, אליל האוהדים, קפטן, אבל יש גבול כמה אפשר להקריב את הקריירה בשביל מועדון שהשאיפה שלו היא לסיים מקום רביעי בטבלה.

לגבי הגול השני ,הטענה שלי היא להתנהגות של השופט. אני כבר לא מדבר על זה שהשופט לא היה חייב לשרוק כי קמפבל לא החזיר את הכדור לשוער בכוונה, אלא העובדה שהשופט פשוט הלך בכוונה כדי לתת לפורטו גול ורואים את זה היטב בזווית הצילום האחורית. יש הבדל בין להוציא בעיטה חופשית מחוץ לרחבה כאשר החומה לא ממש מאורגנת, לבין לתת בעיטה לא ישירה בתוך הרחבה, כאשר רוב שחקני הקבוצה לא נמצאים. השופט פשוט החליט לתת לפורטו גול, הניח את הכדור על הדשא ,חסם את קמפבל. אני לא אופתע אם הוא ישפוט את גמר ליגת האלופות, ככה זה בארגון של פלאטיני האפס.
נראה לי שהתבלבלתם קצת. המארקה והאס הם עיתוני "הבית" של ריאל ואילו אל מונדו דפורטיבו והספורט (אם אינני טועה) הינם עיתוני הבית של ברצלונה. אף פעם לא כדי להסתמך על אף אחד מעיתוני ספרד כי בד"כ מה שכתוב שם נועד רק בכדי למקור עיתונים ולא יותר.
תודה על התיקון וההארה :-)
אתה צודק שלא כדאי להסתמך על העיתונים האלה, כי מה שכתוב שם זה נועד למכור עיתונים ולחזק מועמדים לנשיאות של מועדון כדורגל זה או אחר, אשר רוצים לזכות בפופולאריות של הבוחרים דרך הבטחות שונות להבאת שחקנים מרחבי העולם.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

סעמק סעמק סעמק. מחצית של בליץ ושומדבר.

מי שלא מבקיע מפסיד איי גאס. יהיה בסדר חיפה קבוצה מעולה.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

אוייי יונייטד.... חזרתם להיות לוזרים?!?! :irked:
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

לא הייתי פה בימים האחרונים כי הלפטופ שלי התקלקל ואני מקווה שיתוקן במהרה. מה היה לנו בשבת בליגה האנגלית? צ'לסי עם עוד משחק מגעיל, לא מגיעה למצבים ומבקיעה מ-2 ההזדמנויות היחידות שלה אחרי שוולבס מגיעה ל-4-5 מצבים של גול בטוח. מנצ'סטר סוף סוף מפסידה , לא פלא עם הגנה שמורכבת מרפאל,אוואנס ובראון הגרועים. הייתי באמירויות וראיתי את ארסנל מנצחת ביום בינוני את סנדרלנד (משחק ענק של אבואה). אמש במשחק מוקדם של המחזור ה-28 מנצ'סטר יונייטד דורסת את ווסטהאם 3:0 , ברצלונה גונבת גול בנבדל בשטוטגארט ושוב פעם לא נשרק נגדה פנדל ברור על נגיעת יד בוטה של פיקה ברחבה, אחרי ששטוטגארט עשתה לה בית ספר , נמאס מאופ"א המושחתת והשיפוט העלוב שם. אה נזכרתי, נתניה ניצחה את חיפה :-)
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:לא הייתי פה בימים האחרונים כי הלפטופ שלי התקלקל ואני מקווה שיתוקן במהרה. מה היה לנו בשבת בליגה האנגלית? צ'לסי עם עוד משחק מגעיל, לא מגיעה למצבים ומבקיעה מ-2 ההזדמנויות היחידות שלה אחרי שוולבס מגיעה ל-4-5 מצבים של גול בטוח. מנצ'סטר סוף סוף מפסידה , לא פלא עם הגנה שמורכבת מרפאל,אוואנס ובראון הגרועים. הייתי באמירויות וראיתי את ארסנל מנצחת ביום בינוני את סנדרלנד (משחק ענק של אבואה). אמש במשחק מוקדם של המחזור ה-28 מנצ'סטר יונייטד דורסת את ווסטהאם 3:0 , ברצלונה גונבת גול בנבדל בשטוטגארט ושוב פעם לא נשרק נגדה פנדל ברור על נגיעת יד בוטה של פיקה ברחבה, אחרי ששטוטגארט עשתה לה בית ספר , נמאס מאופ"א המושחתת והשיפוט העלוב שם. אה נזכרתי, נתניה ניצחה את חיפה :-)
הבכיינות שלך מציפה את האשכול :haha: את הפנדל הברור שברצלונה לא קיבלה לא ראית נכון? הכי טוב לראות מה שרוצים לראות :haha:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

השיפוט באירופה באמת מתדרדר בטירוף!!!
קראתי כתבה מאוד נכונה ומעניינת שלשום על העניין... לא מוצא אותה כרגע.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אני במקרה מכיר את הכתב שהכין את הכתבה, שגיב ברעם שמו, והוא מכין כתבות מושקעות.
את הפנדל הברור שברצלונה לא קיבלה לא ראית נכון?
מאיפה עזות המצח לבקש פנדל אחרי שזלאטן מוריד עם היד את הכדור? מאיפה עזות המצח לדבר בכלל אחרי שקיבלתם גול מתנה בנבדל ברור אחרי שכל המשחק התעסקתם בלהעביר את הזמן? מאיפה עזות המצח לדבר אחרי שבמצב 1:0 הגרמנים היו צריכים לקבל פנדל והיו מחסלים את הסיכויים של בערסה. אז כשמדובר בהפועל י"ם, אתה יודע להתבכיין יפה מאד על סמי בכר, אבל כשזה בערסה אז הסטנדרטים שלך כפולים.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:אני במקרה מכיר את הכתב שהכין את הכתבה, שגיב ברעם שמו, והוא מכין כתבות מושקעות.
מאיפה עזות המצח לבקש פנדל אחרי שזלאטן מוריד עם היד את הכדור? מאיפה עזות המצח לדבר בכלל אחרי שקיבלתם גול מתנה בנבדל ברור אחרי שכל המשחק התעסקתם בלהעביר את הזמן? מאיפה עזות המצח לדבר אחרי שבמצב 1:0 הגרמנים היו צריכים לקבל פנדל והיו מחסלים את הסיכויים של בערסה. אז כשמדובר בהפועל י"ם, אתה יודע להתבכיין יפה מאד על סמי בכר, אבל כשזה בערסה אז הסטנדרטים שלך כפולים.
סטנדרטים כפולים? :haha: :haha: :haha: השיפוט באירופה הוא מזעזע וזה לא רק לכיוון של בארסה,זה כל מה שרציתי לומר! אותו שופט התעלם משני פנדלים ברורים ואתה מחפש תמיד איך להצדיק את דעתך גם אם היא מופרכת. הרי ראית את אותם שופטים שאתה טוען שהם משוחדים בעד ברצלונה עושים את אותן טעויות איומות במשחקים אחרים עם קבוצות אחרות לגמרי (גם עם ארסנל) השנה, די עם השטויות טל אין להם אחיזה במציאות. ארסנל, יונייטד וצ'לסי מועדפות בפיפ"א בדיוק כמו בארסה! רק שבארסה היא הקבוצה הכי טובה באירופה והשאר רק משתרכות ובוכות מאחור.... :cheers:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
John_Petrucci
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי John_Petrucci »

טל רודס כתב:אני במקרה מכיר את הכתב שהכין את הכתבה, שגיב ברעם שמו, והוא מכין כתבות מושקעות.
לא היה נבדל מכוון שחקן שטוטרגט הוא זה שנגח את הכדור לפיקה.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

^ צודק ב-100%!
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

השיפוט באירופה הוא מזעזע וזה לא רק לכיוון של בארסה,זה כל מה שרציתי לומר! אותו שופט התעלם משני פנדלים ברורים ואתה מחפש תמיד איך להצדיק את דעתך גם אם היא מופרכת. הרי ראית את אותם שופטים שאתה טוען שהם משוחדים בעד ברצלונה עושים את אותן טעויות איומות במשחקים אחרים עם קבוצות אחרות לגמרי (גם עם ארסנל) השנה, די עם השטויות טל אין להם אחיזה במציאות. ארסנל, יונייטד וצ'לסי מועדפות בפיפ"א בדיוק כמו בארסה! רק שבארסה היא הקבוצה הכי טובה באירופה והשאר רק משתרכות ובוכות מאחור....
בהחלט סטנדרטים כפולים הרי באופ"א החליטו מזמן שיש לעזור לבארסה בכל צורה אפשרית. שכחת את הגמר של ליגת האלופות ב-2006? מסירה ברורה מרונלדיניו לאטו שהיה בנבדל ברור, להמן הכשיל וקיבל אדום אך היה נבדל ברור קודם לכן שלא נשרק. אחרי זה גול בנבדל ברור של אטו אחרי מסירה של לארסון. גם ב-10 שחקנים ארסנל פתחה לברצלונה את התחת, אבל ברצלונה שיחקה עם 12 שחקנים וזה היה יותר מדי עבור הקבוצה הנפלאה שהייתה לנו באותה שנה. דעתי ממש לא מופרכת, ארסנל ממש לא מקבלת עדיפות מהשופטים, שכחת רק לפני שנתיים איך דירק קאוט עדר את אלכסנדר חלב באמירויות כמה דקות לפני סיום המשחק הראשון והשופט פשט עצם עיניים? ארסנל באופן קבוע נדפקת על ידי השופטים. ברצלונה ממש לא הקבוצה הכי טובה באירופה כיום, למען האמת אין שום קבוצה מרשימה באירופה נכון להיום.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:
השיפוט באירופה הוא מזעזע וזה לא רק לכיוון של בארסה,זה כל מה שרציתי לומר! אותו שופט התעלם משני פנדלים ברורים ואתה מחפש תמיד איך להצדיק את דעתך גם אם היא מופרכת. הרי ראית את אותם שופטים שאתה טוען שהם משוחדים בעד ברצלונה עושים את אותן טעויות איומות במשחקים אחרים עם קבוצות אחרות לגמרי (גם עם ארסנל) השנה, די עם השטויות טל אין להם אחיזה במציאות. ארסנל, יונייטד וצ'לסי מועדפות בפיפ"א בדיוק כמו בארסה! רק שבארסה היא הקבוצה הכי טובה באירופה והשאר רק משתרכות ובוכות מאחור....
בהחלט סטנדרטים כפולים הרי באופ"א החליטו מזמן שיש לעזור לבארסה בכל צורה אפשרית. שכחת את הגמר של ליגת האלופות ב-2006? מסירה ברורה מרונלדיניו לאטו שהיה בנבדל ברור, להמן הכשיל וקיבל אדום אך היה נבדל ברור קודם לכן שלא נשרק. אחרי זה גול בנבדל ברור של אטו אחרי מסירה של לארסון. גם ב-10 שחקנים ארסנל פתחה לברצלונה את התחת, אבל ברצלונה שיחקה עם 12 שחקנים וזה היה יותר מדי עבור הקבוצה הנפלאה שהייתה לנו באותה שנה. דעתי ממש לא מופרכת, ארסנל ממש לא מקבלת עדיפות מהשופטים, שכחת רק לפני שנתיים איך דירק קאוט עדר את אלכסנדר חלב באמירויות כמה דקות לפני סיום המשחק הראשון והשופט פשט עצם עיניים? ארסנל באופן קבוע נדפקת על ידי השופטים. ברצלונה ממש לא הקבוצה הכי טובה באירופה כיום, למען האמת אין שום קבוצה מרשימה באירופה נכון להיום.
יצא המרצע מהשק :haha: הכל חוזר לאותו משחק מה? עזוב אותך טל ארסנל לא היו מנצחים עם או בלי שופט חבל על העצבים. אופ"א לא מצליחה לשמור על רמה אחידה בשיפוט, לא במשחקים של ברצלונה ולא במשחקים של קבוצות גדולות אחרות. ברור שיש נטייה לקבוצות הגדולות, אבל ריאל מדריד, יונייטד, צ'לסי וארסנל, אינטר ואפילו באיירן מינכן נמצאים באותו מצב בדיוק.
ואני מסכים איתך שכרגע הכדורגל האירופי מאוד משעמם, אבל זה עליות וירידות של עונה. במאני טיים אני מאמין שבארסה תחזור לעצמה, הרי אלו אותם שחקנים, הם רק מחכים לאתגר אמיתי...
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

מזעזע, אארון רמזי מארסנל (אחד משחקני העתיד בממלכה) שבר את רגלו בטאקל עצבני עם שחקן סטוק.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

האם זה מפתיע מישהו ששוב פציעה קשה ונוראית לשחקן של ארסנל? אם השופטים היו מרתיעים כנגד כניסות ברוטאליות כאלה, אני מניח שסיכוי טוב שפציעות כאלה היו נמנעות. בשביל מה להיכנס ככה בשחקן בחלק המגרש של הקבוצה השנייה כאשר אתה בלם ואתה לא אמור להיות בכלל באזור הזה? עצוב מאד לראות את ארון ראמזי נפצע ככה וזה עושה לי פלאשבקים לפציעות של אדוארדו ודיאבי בעבר, דווקא ראמזי התחיל לבסס את מעמדו ולדחוק את דנילסון הרכיכה מההרכב (להבדיל מהברזילאי, הוא לא מפחד להיכנס לתאקלים חזקים) והיה לו גם משחק טוב אמש ופנדל שנעשה עליו ולא נשרק. היה גם משחק כדורגל שניצחנו בשיניים 3:1 , עם פנדל של פבריגאס בדקה ה-90 ועוד דחיקה של ורמאלן בזמן הפציעות כדי לצמצם את הפער שוב ל-3 נק'.

הליגה השנה פשוט מטורפת ולא מוסברת, אני לא זוכר עונה כזאת שכל הגדולות מאבדות כל כך הרבה נקודות ומפסידות כל כך הרבה פעמים. זה פשוט מתסכל כי אם ונגר היה עושה את החיזוקים הדרושים, היינו לוקחים את הליגה בהליכה, כי צ'לסי ויונייטד זה ממש לא הקבוצות המאיימות שלקחו אליפויות בעונות החולפות. הפסדנו ליונייטד,הפסדנו לצ'לסי ,הפער שוב היה 11 ושוב נהיה 3 נקודות ולוח המשחקים שלנו קל באופן יחסי ליריבות. עדיין אני לא מאמין שנזכה באליפות כי יש לנו יותר מדי בעיות יסודיות בסגל ובדרך שאנחנו משחקים.

המשחק של צ'לסי שהיה המשחק המוקדם של המחזור בשבת היה משחק מרתק למרות שלא היה בו כדורגל גדול במיוחד. במחצית הראשונה הכחולים שלטו באופן מוחלט ועלו ליתרון בדקה ה-43 אבל אז 2 דקות לאחר מכן, אובי מיקל מחזיר את הכדור אחורנית, טבז שאורב לכדור, חוטף ומסתער קדימה כאשר הוא עושה קרוסלה מג'ון טרי החלאה וקרבאליו ומגלגל כדור שהילאריו יכול היה להדוף, שוויון. מהנקודה הזאת המשחק השתנה לגמרי, כי במחצית השנייה הסיטי עלו אחרת , עקצו שוב במתפרצת נהדרת של בלאמי ולאחר מכן צ'לסי פשוט לא היו במשחק. סיטי כבשו פנדל, צ'לסי ראו שני אדומים (בלטי ובאלאק) ובלאמי חתם את המסמר הרביעי. אחד האירועים המרכזיים במשחק התרחש בכלל לפני שריקת הפתיחה כאשר הקבוצות באופן מסורתי לוחצות ידיים אחת לשנייה. המצלמה התמקדה בויין ברידג' איך הוא עובר ליד טרי, מסתכל לו בעיניים ולא לוחץ לו את היד - יצא גדול ברידג'.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

טל, די עיצבנה אותי האמירה שלך על הכניסה המסוכנת של הבלם של סטוק!
שניה אחרי טאקל הוא ישר הגיע לרמזי, התנצל בפניו ובפני חברי קבוצתו, קיבל את האדום שידע שמגיע לו ויצא מהמגרש בוכה!!
אתה חושב שהוא עשה את זה בכוונה? זה חלק מהמשחק הטאקלים האלה וכן, לצערינו הטאקל הזה נגמר רע.
אי אפשר להאשים אף אחד בזה בטח ובטח שלא את השופטים. איך בדיוק הם היו יכולים למנוע דבר כזה? זה טאקל של משחק...
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

לא אמרתי שזה בכוונה, אבל להיכנס לכזה תאקל כל כך רחוק מהשער שלך זה פשוט מיותר. ברור שזה חלק מהמשחק, אבל קבוצות משתמשות בכניסות חריפות שכאלה, כי הן לא מסוגלות להתמודד עם הכדורגל של ארסנל.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

יואו עלה לי המפלס חרדה. איזה משחק פסיכי אבל חיפה אדירה ויודעת להמשיך בשלה.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

הכדורגל האנגלי הוא יותר קרוב לראגבי מאשר לכדורגל. הפיזיות הפכה לברוטאליות, ואז מתפלאים ששחקנים נפצעים.
לא הגיע הזמן לחזור לשחק כדורגל? ולא בעיטות ברגליים! טל- רק בכמה ימים שהייתי אצלך ראיתי דוגמה לברוטאליות של הליגה האנגלית. כדורגל משחקים כדי לכבוש כמה שיותר שערים ולא כדי לחסל שחקנים של היריבה.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מה אתה חושב שזה מענג אותי לראות אנטי-כדורגל כמו סטוק והאל בליגה הנפלאה הזאת?
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:מה אתה חושב שזה מענג אותי לראות אנטי-כדורגל כמו סטוק והאל בליגה הנפלאה הזאת?
ומה עם קרב הבושידו בין צ'לסי לארסנל , או של ליברפול ואברטון אם אני זוכר נכון ?זה לא משחק אחד או שניים זו תופעה! חבל מאוד כי זה מכער את הכדורגל.
שלח תגובה