אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי טל רודס »

כן באמת, אנחנו מכירים :-)

חזרתי מהאמירויות, לצערי לא היה לי כרטיס אבל לקחתי את אחי למשחק כי השגתי לו עם ה- Junior Gunners, את המשחק ראיתי בפאב עם אוהדים שרופים ליד האצטדיון והאמת שממש התגעגעתי לאווירה של כדורגל, מה שנעלם מאצטדיון האמירויות עקב השתלטות התיירים והבנקאים. לפני המשחק בעודי סובב את האצטדיון נתקלתי במנהל מחלקת הנוער והאקדמיה, כוכב העבר הענק שלנו הלא הוא ליאם בריידי

תמונה

אני לא חושב שבכל שנותיי ראיתי את ארסנל במחצית ראשונה כל כך עלובה - שילוב גם של יכולת מעולה של ברצלונה אבל גם אדישות של שחקני ארסנל שעושה הרושם שנתנו יותר מדי כבוד לברצלונה ופשוט לא הופיעו למשחק. היחידים שאפשר לומר עליהם מילה טובה במחצית זו הם נאסרי שמאד השתדל ואלמוניה (אבל יותר מאוחר חזר לסורו. הנעת הכדור של ברצלונה פשוט דליקטס, אבל איפה היה בדיוק הלחץ המפורסם של ארסנל? דיאבי היה קטסטרופאלי היום, כל כך הרבה איבודי כדורים ומסירות רשלניות, ססק וארשבין גם לא היו במשחק. בנס המחצית הזאת נגמרה 0:0 (אם היה אפשר לשרוק לסיום בנקודה זו, הייתי שמח). לפני שהתחילה המחצית התקיים ב-ITV ראיון עם יינס להמן ופשוט אירוני שבדיוק כאשר להמן גומר לשבח את אלמוניה על המחצית הראשונה, מתחילה המחצית השנייה ואלמוניה באחת מהיציאות הסהרוריות הידועות שלו מהשער , בשביל מה לעזאזל אתה יוצא מהקו במצב כזה? כמו שאמרתי בעבר, זה שוער ללא שיקול דעת שחסר אלמנטים בסיסיים של שוערות, אכן תעודת עניות שכזה אפס הוא השוער הראשון של ארסנל (בירמינגהאם והיום לדעתי הורידו אצל ונגר את האסימון). הגול השני מלכודת הנבדל לא הייתה מתואמת, סונג לא הצליח לרדוף אחרי זלאטן ושער יפה של השבדי. אני לא יודע איך חזרנו למשחק הזה, כי נראינו פשוט זוועה. תיאו הבקיע שער נהדר והוסיף הרבה מרץ, והיה סמלי שססק יבקיע גול מול הקבוצה שאולי ישחק בשורותיה בעונה הבאה.

אם במשחק מהגרועים ביותר של ארסנל שראיתי אי פעם אנחנו יוצאים עם 2:2, אז מה אפשר לחשוב לקראת הגומלין? ברצלונה ללא פיקה ופויול שזה מאד-מאד משמעותי, אבל אנחנו ללא ססק (צהוב שני ובכל מקרה הוא פצוע). קשה לי לראות אותנו מנצחים בקמפ-נואו במשחק הגומלין, אבל עם ארסנל כנראה Expect the Unexpected. מה שבאמת מעניין הוא המשחק בשבת מול וולבס, ומה מצבם של ארשבין,גאלאס וססק.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

אוף איזה משחק מעצבן! אחרי מחצית ראשונה שלא ראיתי, מחצית שנייה שהתחילה מדהים והסתיימה בצורה עלובה עם הגנה מחרידה וחוסר רצון לנצח!
לפחות ראינו 4 גדולים ודרמה קטנה, בקמפ נואו יהיה מאוד קשה, אבל בארסה תעלה כי היא הוכיחה שהיא קבוצה יותר איכותית, בטח בבית!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

אם לא אלמוניה, בארסה מובילה 3/4:0 במחצית...
אני לא רואה מספיק משחקים של ארסנל כדי לדעת עד כמה שיקול הדעת שלו חסר אלמנטים בסיסיים של שוערות, אבל אני אקח את מילתו של טל.
לדעתי וולקוט שינה את המשחק לארסנל. כמה כניסות מרשימות לרחבה גרמו לפויול לגנוב שמאלה, מה שהשאיר את בנדטנר די פנוי באמצע (לא שהטנק הזה עשה משהו...)
מקווה לגומלין איכותי יותר מבחינתה של ארסנל!
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

נתנו!!
להם!!
בראש!!

:haha: :haha: :cheers: :cheers:

לארסנל יש עוד 9 דקות להיצמד למן יו... יאללה!
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

איזה שבת מושלמת, החלאות עם הפסד חוץ לסנדרלנד (שוב עושים במכנסיים בזמן האמת במאבק על מקום 4), החלאות האחרות עם הפסד בית לצ'לסי (נצחון מוצדק מאד לכחולים) ואנחנו עם שער נצחון בדקה ה-94. שלא ייגמר לעולם!
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

גול בנבדל.... :yuck: :yuck: כמה שאני שונא את הקבוצה המגעילה הזאתי!!

איך בדקה מסכנה אחת כל העונה הלכה?! :irked:
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

גול בנבדל? ומה עם הגול של מקיידה? ממש כדור-יד. אתה יכול לשנוא את צ'לסי, אבל היא עשתה למנצ'סטר היום בית ספר באולד טראפורד. אנצ'לוטי בא לנצח, פרגוסקאם בא כדי לא להפסיד.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

http://sports.walla.co.il/?w=/157/1659502
נמני הזה מניפולטור מגעיל. הוא יודע טוב מאוד שבלי התמיכה הבלתי מוגבלת של האוהדים הוא אפס שלא שווה כלום בתור מאמן. אז הוא פשוט הולך עם האוהדים בכל דבר ולא מגבה בשיט את השחקנים שלו וזה לא הפעם הראשונה העונה. נו טוב, העיקר שהאפסים האלה ממשיכים לא לנצח :)
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הוא היה שחקן נהדר אבל הוא לא מאמן, הוא פוליטקאי. נמני הורס את מכבי אבל מה שאירוני הוא שבגלל הגיבוי העיוור של האוהדים הוא יישאר מאמן למרות שהוא אחראי לכל הכשלונות של מכבי החל מהרכש והמשך בניהול העניינים (גם כשהיה "ג'נרל מנג'ר"...). לעונה הבאה הוא כבר החתים שחקנים , אז מי בדיוק יעז לפטר את האל "הקדוש" אבי נמני?
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

זה לא היה עם היד, זה היה עם הבטן... :roll:
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

פשוט תודה שהגיע להם להפסיד ותחסוך את הוויכוח :)
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

סעמק הצ'לסי האלה- איזה מעצבנים! ליונייטד פשוט אין מי שיבקיע בלי רוני! פעם ראשונה שאני רואה שפרגוסון לא הכין את עצמו כמו שצריך לעונה עם שני חלוצים ברמה גבוהה.
ארסנל עם תצוגה קצת מביכה מול וולבס- בדקה אחרונה בפוקס? ככה לוקחים אליפות? חבל גם על העונה הזאת. אחרי יום שלישי כדאי להם לקנות בגדי ים :)
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אנחנו לא ניקח אליפות בריל, לא מגיע לנו. הכדורגל העונה לא משכנע, ההגנה והשוער לא מספיק טובים והפציעות הרגו אותנו. הבנתי שזלאטן יעדר מהמשחק ביום שלישי מה שישאיר את הבמה לטיירי הנרי (אתמול פורסמה ידיעה בדיילי מייל שהוא ולהמן יעברו בעונה הבאה לניו יורק רד בול). אני מעריך שהחסרון של ססק,ארשבין וגאלאס יהיה משמעותי יותר מהחסרון של פיקה,פויול וזלאטן.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:אנחנו לא ניקח אליפות בריל, לא מגיע לנו. הכדורגל העונה לא משכנע, ההגנה והשוער לא מספיק טובים והפציעות הרגו אותנו. הבנתי שזלאטן יעדר מהמשחק ביום שלישי מה שישאיר את הבמה לטיירי הנרי (אתמול פורסמה ידיעה בדיילי מייל שהוא ולהמן יעברו בעונה הבאה לניו יורק רד בול). אני מעריך שהחסרון של ססק,ארשבין וגאלאס יהיה משמעותי יותר מהחסרון של פיקה,פויול וזלאטן.
כמו שראית במשחק הקודם זלאטן כנראה די חשוב במשחקים הגדולים. אבל בלי ססק וגאלאס ארנסל תתקשה להגיע למצבים אמיתיים. אולי וולקוט יעשה משהו, נקווה שלא :cheers:
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

זלאטן לא מתאים לברצלונה ובכל מקרה הוא לא עושה שום דבר העונה, הוא הבקיע בגלל שאלמוניה דביל ובגלל ששיחקנו בלי בלם. החסרון האמיתי הוא של ססק, אני מקווה שוולקוט לא יפתח אלא אבואה יפתח באגף הימני של הקישור. ונגר צריך להפיק את הלקחים מ-60-70 הדקות של המשחק הראשון, אתה לא יכול לבוא ולשחק נגד ברצלונה כאילו אתה משחק נגד וולבס בפרמיירליג.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

כתבה על שגיא כהן ופרשנות "מדע הטילים" שלו לכדורגל:
http://sports.walla.co.il/?w=//1659686

אני כל כך מסכים עם מה שכתוב שם ויש כמה קטעים שקרעו אותי מצחוק כי הם נכונים (השרוכים מקטלוניה ותבניות סטונהנג' ).
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

OK עכשיו שראיתי את רפאלוב מקבל צהוב שני ואדום על עבירה שעשו עליו ברחבה, אני יודע שיש קונספירציה לתת להפועל תל אביב את האליפות. זה כמובן אחרי שערוריית ה6 משחקים של טשיירה שלא נשמע כזה בעולם. פשוט בזיון!
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

DivineComedy כתב:OK עכשיו שראיתי את רפאלוב מקבל צהוב שני ואדום על עבירה שעשו עליו ברחבה, אני יודע שיש קונספירציה לתת להפועל תל אביב את האליפות. זה כמובן אחרי שערוריית ה6 משחקים של טשיירה שלא נשמע כזה בעולם. פשוט בזיון!
בעידן הלוזון הכל יכול לקרות. הוא הופך את הכדורגל למגרש משחקים הפרטי שלו ושל המשפחה שלו.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אתמול פורסם שסונג לא ישחק היום, בכך לדעתי תמו גם הסיכויים המועטים שהיו לארסנל במשחק מול ברצלונה.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

חבל על ההפסד ועל הדרך בה הוא הגיע. בתחילת המשחק היה נראה שברצלונה לא בעניינים כל כך, לחצנו אותם והוצאנו אותם מתוכנית המשחק, ואפילו עקצנו עם שער יפה אחרי חטיפת כדור באמצע המרכז. אבל כל כך אופייני לארסנל לא לדעת להחזיק יתרון ולזרוק אותו לזבל תוך 3 דקות, מסירה של סילי (אלוהים ישמור) הישר למסי שבועט וולה נפלא לרשת. אחרי זה ההגנה פשוט לא הייתה קיימת והרשתה למסי לחגוג. אמנם היינו בלי 3/4 קבוצה, אבל עדיין האמנתי שאפשר לעשות משהו במשחק. אי אפשר פשוט לתת למסי את המרווח, א-ב זה לשים על מסי שומר אישי ועובדה ששנה שעברה נגד צ'לסי הוא לא בא לידי ביטוי. חבל שבגלל העקשנות והיהירות של ונגר אנחנו ממשיכים לשלם את המחיר שנה אחרי שנה.

בהצלחה לבארסה בהמשך הדרך, למרות שאני חושב שמוריניו עלול להשבית להם ולתשקורת את השמחה.
שלח תגובה