חזרתי מהאמירויות, לצערי לא היה לי כרטיס אבל לקחתי את אחי למשחק כי השגתי לו עם ה- Junior Gunners, את המשחק ראיתי בפאב עם אוהדים שרופים ליד האצטדיון והאמת שממש התגעגעתי לאווירה של כדורגל, מה שנעלם מאצטדיון האמירויות עקב השתלטות התיירים והבנקאים. לפני המשחק בעודי סובב את האצטדיון נתקלתי במנהל מחלקת הנוער והאקדמיה, כוכב העבר הענק שלנו הלא הוא ליאם בריידי

אני לא חושב שבכל שנותיי ראיתי את ארסנל במחצית ראשונה כל כך עלובה - שילוב גם של יכולת מעולה של ברצלונה אבל גם אדישות של שחקני ארסנל שעושה הרושם שנתנו יותר מדי כבוד לברצלונה ופשוט לא הופיעו למשחק. היחידים שאפשר לומר עליהם מילה טובה במחצית זו הם נאסרי שמאד השתדל ואלמוניה (אבל יותר מאוחר חזר לסורו. הנעת הכדור של ברצלונה פשוט דליקטס, אבל איפה היה בדיוק הלחץ המפורסם של ארסנל? דיאבי היה קטסטרופאלי היום, כל כך הרבה איבודי כדורים ומסירות רשלניות, ססק וארשבין גם לא היו במשחק. בנס המחצית הזאת נגמרה 0:0 (אם היה אפשר לשרוק לסיום בנקודה זו, הייתי שמח). לפני שהתחילה המחצית התקיים ב-ITV ראיון עם יינס להמן ופשוט אירוני שבדיוק כאשר להמן גומר לשבח את אלמוניה על המחצית הראשונה, מתחילה המחצית השנייה ואלמוניה באחת מהיציאות הסהרוריות הידועות שלו מהשער , בשביל מה לעזאזל אתה יוצא מהקו במצב כזה? כמו שאמרתי בעבר, זה שוער ללא שיקול דעת שחסר אלמנטים בסיסיים של שוערות, אכן תעודת עניות שכזה אפס הוא השוער הראשון של ארסנל (בירמינגהאם והיום לדעתי הורידו אצל ונגר את האסימון). הגול השני מלכודת הנבדל לא הייתה מתואמת, סונג לא הצליח לרדוף אחרי זלאטן ושער יפה של השבדי. אני לא יודע איך חזרנו למשחק הזה, כי נראינו פשוט זוועה. תיאו הבקיע שער נהדר והוסיף הרבה מרץ, והיה סמלי שססק יבקיע גול מול הקבוצה שאולי ישחק בשורותיה בעונה הבאה.
אם במשחק מהגרועים ביותר של ארסנל שראיתי אי פעם אנחנו יוצאים עם 2:2, אז מה אפשר לחשוב לקראת הגומלין? ברצלונה ללא פיקה ופויול שזה מאד-מאד משמעותי, אבל אנחנו ללא ססק (צהוב שני ובכל מקרה הוא פצוע). קשה לי לראות אותנו מנצחים בקמפ-נואו במשחק הגומלין, אבל עם ארסנל כנראה Expect the Unexpected. מה שבאמת מעניין הוא המשחק בשבת מול וולבס, ומה מצבם של ארשבין,גאלאס וססק.