מישהו מכיר את הנוקיה 6500?
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Re: מישהו מכיר את הנוקיה 6500?
זה לא אפליקציות!
זה המכשיר עצמו.
זה המכשיר עצמו.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
דווקא עבורי הוא היה הרבה יותר נוח ואינטואטיבי מאשר ה-E65 [שלי] שהוא שילוב של עסקים ו-pleasure
*shrugs*
איזה שינוי "במכשיר עצמו" נראה לך שיהיה באייפון 2.0?
לדעתי השינויים יהיו חומריים וטכניים. מה שהופך אותו לעסקי, זו התוכנה.
*shrugs*
איזה שינוי "במכשיר עצמו" נראה לך שיהיה באייפון 2.0?
לדעתי השינויים יהיו חומריים וטכניים. מה שהופך אותו לעסקי, זו התוכנה.
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
אני מסכים עם עידן.
אבל אני כן מחכה לשינויים הטכניים באייפון. אני פשוט רוצה יותר נפח, ומצלמה איכותית יותר. ואז אני אקנה.
אבל אני כן מחכה לשינויים הטכניים באייפון. אני פשוט רוצה יותר נפח, ומצלמה איכותית יותר. ואז אני אקנה.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אפרופו אייפונים, אני מוכר אחד חדש גרסא 1.1.2 פתוח לאורנג' וסלקום, עם עברית מלאה , מגיע עם הקופסא וכל האביזרים, מחיר סופי: 3000 ש"ח.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
3K זה המון.
מה חסר?
GPS
מצלמה יותר טובה
אפשרות סינכרון עם האאוטלוק.
(בקיצור תסתכל על הפיצ'רים של הN95
)
מה חסר?
GPS
מצלמה יותר טובה
אפשרות סינכרון עם האאוטלוק.
(בקיצור תסתכל על הפיצ'רים של הN95

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
מצלמה זה לא ממש עסקי now... הממ... 
אומנם אין GPS סטנדרטי, אבל יש לאייפון שיטת טרנגולציה אחרת (תוכנה).
סינכרון אפשר גם ב-wifi, לא?

אומנם אין GPS סטנדרטי, אבל יש לאייפון שיטת טרנגולציה אחרת (תוכנה).
סינכרון אפשר גם ב-wifi, לא?
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
לא עם האאוטלוק (כמו Blackberry)
ותתפלא אבל רוב השימוש שלי במצלמה של ה990 היא צילום הלוחות אחרי ישיבות עם כל מה שרשמנו.
ותתפלא אבל רוב השימוש שלי במצלמה של ה990 היא צילום הלוחות אחרי ישיבות עם כל מה שרשמנו.

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
ואוו חבל על הזמן , עד כמה מחשב נייד יכול להיות קטן ..DivineComedy כתב:ואם אתם רוצים באמת פלאפון + רציני:
HTC TyTn II
http://www.gsmarena.com/htc_tytn_ii-2024.php

-
- דרימיסט מתקדם
טוב אז כדי לסגור סיפור - הזמנתי את המכשיר, אין לי כל סיבה למה לא לקחת עוד מכשיר כשבעצם משלמים לי עליו. עכשיו אני אחזיק שני מכשירים עם פיצ'רים מיותרים ואני פשוט אדלג בין מה שיהיה לי טוב יותר או מה שיתקלקל פחות - הסיבמיאן של ה 6120 או ה s40 של ה 6500s.
כך או כך יוצא בסופו של דבר שאני לא משלם כלום ואם חושבים על זה ככה, משלמים לי 50 שקל בחודש בהחזרים נוספים מעבר למה שעד עכשיו קיבלתי במשך השנתיים הבאות.
ומכל השיחות עם שימור לקוחות של אורנג' בחודשים האחרונים אני יכול להמליץ כמה דברים -
א. תראו שאתם באמת מבינים כל פרט וכל שביב של סעיף בחשבון שהם שולחים הביתה.
ב. תראו שאתם מבינים בשיקולי שיווק ומכירות של אורנג', זה עוזר להתקדם הלאה לאיזה עוד דברים הם יכולים להציע לכם.
ג. אם מציעים לכם משהו, קחו את הזמן, תנסו לברר על מה שהציעו לכם (במיוחד אם מדובר במכשיר) תראו בשיחה הבאה שאתם מבינים במה מדובר ושעשיתם "שיעורי בית", מהניסיון של היום, זה עוזר לעבור הלאה להטבות יותר מתקדמות.
והכי חשוב:
ד. כשהם חוזרים אליכם 3 ימים אחרי שהם קבעו מתי הם יתקשרו, תבקשו שהם יחזרו אליכם עוד שעה שעה וחצי, תפנו זמן, ותנסו למרוח את השיחה על פני כמה שיותר זמן. תאמינו לי בעידן של ימינו, Time is Money במלוא מובן המילה. ככל שהזמן עובר הם יותר נלחצים על הזמן שלהם ומנסים לסגור ענין כמה שיותר מהר. ברגע שעברנו את ה 22-23 דקות של שיחה, הוא התחיל להציע לי חבילות ורעיונות כוללים לכל החשבון המשפחתי, מה שהוזיל לנו עוד יותר את החשבון החודשי, וגם גרר ניסיונות שלו לסיים את השיחה כמה שיותר מהר כשאני יוצא כמה שיותר מבסוט.
בקיצור, דיווח מלא על כל הבעיות עם המכשיר עוד שבוע וחצי בערך מהיום, אם זה מעניין מישהו.
כך או כך יוצא בסופו של דבר שאני לא משלם כלום ואם חושבים על זה ככה, משלמים לי 50 שקל בחודש בהחזרים נוספים מעבר למה שעד עכשיו קיבלתי במשך השנתיים הבאות.
ומכל השיחות עם שימור לקוחות של אורנג' בחודשים האחרונים אני יכול להמליץ כמה דברים -
א. תראו שאתם באמת מבינים כל פרט וכל שביב של סעיף בחשבון שהם שולחים הביתה.
ב. תראו שאתם מבינים בשיקולי שיווק ומכירות של אורנג', זה עוזר להתקדם הלאה לאיזה עוד דברים הם יכולים להציע לכם.
ג. אם מציעים לכם משהו, קחו את הזמן, תנסו לברר על מה שהציעו לכם (במיוחד אם מדובר במכשיר) תראו בשיחה הבאה שאתם מבינים במה מדובר ושעשיתם "שיעורי בית", מהניסיון של היום, זה עוזר לעבור הלאה להטבות יותר מתקדמות.
והכי חשוב:
ד. כשהם חוזרים אליכם 3 ימים אחרי שהם קבעו מתי הם יתקשרו, תבקשו שהם יחזרו אליכם עוד שעה שעה וחצי, תפנו זמן, ותנסו למרוח את השיחה על פני כמה שיותר זמן. תאמינו לי בעידן של ימינו, Time is Money במלוא מובן המילה. ככל שהזמן עובר הם יותר נלחצים על הזמן שלהם ומנסים לסגור ענין כמה שיותר מהר. ברגע שעברנו את ה 22-23 דקות של שיחה, הוא התחיל להציע לי חבילות ורעיונות כוללים לכל החשבון המשפחתי, מה שהוזיל לנו עוד יותר את החשבון החודשי, וגם גרר ניסיונות שלו לסיים את השיחה כמה שיותר מהר כשאני יוצא כמה שיותר מבסוט.
בקיצור, דיווח מלא על כל הבעיות עם המכשיר עוד שבוע וחצי בערך מהיום, אם זה מעניין מישהו.
- Nabo
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
LOL, ורק אני עדיין עם הנוקיה 3120.
"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin
demitri martin
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
- MrReD
- שגריר האופת'
נראה לי שזה פשוט יכפול את האייפון.. גם במחיר

-
- דרימיסט מתקדם
אז הנה רשמים ראשונים על המכשיר...
בנתיים הוא מתפקד יופי, מהיר, בלי יותר מדי קשקושים מיותרים, ועידן, אפשר לגלוש פה (כמו ממש עכשיו) עם אופרה מיני שמגיעה עם המכשיר!
נראה כמה זמן יקח לבעיות להתחיל...
הדבר היחיד שמעצבן פה זה הפונטים הגדולים יחסית לפלאפונים של נוקיה, בלי אפשרות להקטין...
נחכה ונראה מה יהיה...
בנתיים הוא מתפקד יופי, מהיר, בלי יותר מדי קשקושים מיותרים, ועידן, אפשר לגלוש פה (כמו ממש עכשיו) עם אופרה מיני שמגיעה עם המכשיר!
הדבר היחיד שמעצבן פה זה הפונטים הגדולים יחסית לפלאפונים של נוקיה, בלי אפשרות להקטין...
נחכה ונראה מה יהיה...
- MrReD
- שגריר האופת'
תמשיך לחקור את המכשיר.. ועם הפונטים, חייבת להיות אפשרות איפשהו.. אין מצב שאין.
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
אם אתה צריך עזרה עם המיני, אתה יודע איך ליצור קשר...pugi כתב:אז הנה רשמים ראשונים על המכשיר...
נחכה ונראה מה יהיה...

שים לב שאתה יכול להיות או ב-Desktop view (דוחס את כל האתר למסך ואז אתה יכול לעשות זום (5)), או ב-Mobile view (מתאים את האתר לתצוגה על-פי גודל המסך). אתה יכול לעבור בין המצבים על-ידי המקש (1).
תכונות שונות:
http://www.operamini.com/features
סימולטור:
http://www.operamini.com/demo
והינה הפורום דרך מיני. זכרו את הטיפ של מקש (1).

http://www.operamini.com/demo/?url=http ... .il/forums
-
- דרימיסט מתקדם
well Idan - הצלחתי!
והפונקציות החדשות באמת יותר נוחות...
והפונקציות החדשות באמת יותר נוחות...
-
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
לאחרונה גם רכשתי את הנוקיה 6500S
בנתיים אני מאוד מרוצה , אחלה פלאפון.
בנתיים אני מאוד מרוצה , אחלה פלאפון.

-
- דרימיסט מתקדם
אכן, כך מסתמן...
למרות שהבאגים תמיד מופיעים ברגע הכי פחות צפוי...
אגב, הצלחת למצוא איך לעזאזל מחליפים בין פרופילים - למשל בין כללי לשקט ב 2 לחיצות כמו בכל הדגמים הקודמים, או שגם את צריכה לעבור דרך חטחטים עד לשקט המיוחל?
למרות שהבאגים תמיד מופיעים ברגע הכי פחות צפוי...
אגב, הצלחת למצוא איך לעזאזל מחליפים בין פרופילים - למשל בין כללי לשקט ב 2 לחיצות כמו בכל הדגמים הקודמים, או שגם את צריכה לעבור דרך חטחטים עד לשקט המיוחל?